Fyffi gästbloggar!

Ja, jag har tagit mig den här friheten (eller, jag frågade väl rättare sagt om jag faktiskt fick) att gästblogga här pågrund av bristfällig uppdatering!

Hur som haver så sitter vi iallafall ute i ett rött torp ute i ungefär ingenstans & hur mysigt är det inte? Jag ringde Emelie efter jobbet igår för att jag tänkte åka hem till hennes lägenhet för att våldsgästa, till min stora besvikelse (just då) så hade hon flytt fältet och befann sig hos sin pappa i det tidigare nämnda röda lilla torpet. Ca 25 minuter senare befann även jag mig här ute med ett glas rödvin i handen, kan jag klaga? eh, ne!

Trots att det är kallt och väldigt annorlunda än mitt 27 gradiga stora gula hus jag är van vid, så fyfan vad mysigt vi har det! Förutom råttorna som luktar kiss&bajs när man ska sova..

Alva har precis badat & jag badade också (typ.. fötterna iallafall) och nu springer lillfröken runt här helt naken och bara verkar trivas precis lika bra som vi med tillvaron.



Jag har utan tvekan världens bästa splittrade extra familj!

/Carolin-Cattis-Fyffi-Karlsson-Klasson
you name it.

Juldagenpartaj

Dags att svira om efter julaftonens lugna ro, till partykläder och massa smink. Nu taggar vi för juldagenparty på Oléo (om vi kommer in vill säga, har inga biljetter...). Äh, allt brukar lösa sig till slut, jag tror på en toppenkväll med min fina Anna Tedestam :)

Imorgon är det annandagen och då blir det självklart också party, då med Sara Torstensson på Grace Nightclub. Härliga tider!


Sara, jag, Anna i somras på Karl-Oskar :)


Julklapp / riktigt bra dag

Idag har jag haft en sån himla bra dag, haft ett stort leende på läpparna hela tiden. Trivs som fisken i vattnet på mitt jobb (som jag faktiskt får kalla det nu i dagarna hehe). De är underbara där, trivs så bra med hela sälj-grejen :D

Fick en så himla fin julklapp av dem idag också, en Eva Solo vattenkaraff med rosa "strumpa" , hade tänk önska mig den i studentpresent av mamma, men nu fick jag den alltså i julklapp :D


Eva Solo vattenkaraff 479:-

Vart kär i den här sedan första dagen i butiken.. den är så snygg :D

Efter jobbet blev det afterwork med Amanda på Harrys. Hade så galet roligt, skrattade så jag grät! Saknat Amanda som bara den, inte setts sedan augusti eftersom hon flyttat till Karlstad men är hemma över julen :)


Jag och finaste Amanda Ekberg efter lagom många glas :)

Ger upp

Nu ger jag snart upp. Tagit sömntabletter, vid nio, och nu är klockan fyra, JAG HAR FORTFARANDE INTE LYCKATS SOMNA! Vad f-n ska jag göra? Jag pallar inte det här mer. Försöker och försöker, lägger mig i tid, tar sömntabletter, är svintrött, men kan ändå inte somna. Jag orkar inte. Detta funkar inte i längden. Trodde det skulle bli bättre i och med lovet. Inte en sekunds skillnad. Jag orkar inte :'(

Jobb & afterwork

Idag har jag utfört lite ärenden på stan, typ julklapp till mormor samt fixat biljetter till annandagens partajande. Även jobbat i tre timmar, det var jättekul, imorgon blir det inte riktigt lika nådigt. 11-19 är det som gäller, men sedan blir det Afterwork med Amanda Ekberg som jag inte träffat sedan augusti, då vi jobbade på Avant ihop :)

Ska bli riktigt roligt, vi har som sagt flera månader att ta igen, har saknat henne massor men vi har iaf hållt kontakten. Blir en nådig kväll då jag på onsdag jobbar 9.15-19.00!

Puss o kram julagran (eller hur var det den gick Nilla? ;)

Dagens låt 091221

Nu blir det minsann stiga upp ur sängen och duscha lite, för jag måste ta mig till stan för några ärenden innan jag börjar jobba klockan 16 :)

Dagens låt är
Heartless
The Fray
(klicka för spotifylänk)


Så galet jäkla asskön :)

Dagens låt 091220

Vi hinner nog med en dagens låt innan klockan slår över till den 21a

Bo Kaspers Orkester
Hon är så söt
(klicka för spotifylänk)


Liten blir Stor

Idag fyller som sagt min älskade unge Alva 3 år. Det har varit 3 fina, mysiga, tokiga, busiga, kittliga år. Älskar token mer för varje sekund som går, önskar henne allt det fina livet har att erbjuda, hoppas att hon vågar ta alla chanser hon får att utvecklas och lära.
Alva Elisabet Carvajal Miche de Malleray (jag vet, barnmisshandel) , du är det vackraste jag vet i hela världen. Älskar dig då, nu och alltid <3

3 bilder ifrån kladdkakefrukosten :)






Galet rolig hemsida

Hittade för en stund sen världens roligaste hemsida,  felsms.com (<- klicka). Har skrattat högt för mig själv och Alva har legat jämte och låtsasskrattat så fort jag skrattat åt något, hehe :)

Galet att min lilla tjej fyller hela 3 år imorgon. Liten blir Stor. Min fina Alva Elisabet, 3 hela år. GALET!

fessst


Härlig bild på mig och Hanna i tisdags :)

Kom på att jag nog borde köpt biljett till 26e december om jag vill gå ut då. Får se om det finns någon kvar på måndag innan jag börjar jobba :)



Fick precis ett sms ifrån adressändring.. Det är min fina fröken Elin som bestämt sig för att lämna boet i Osby och låta vingarna flyga hit till Växjö till campus :)

Dagens låt 091218

Det var väl ett par dagar sedan sist, men här är i alla fall dagens låt

Melissa Horn
Tyck synd om mig nu
(klicka för spotifylänk)



Hon har ett sätt att sätta ord på alla känslor som inte går att förklara

Svacka / studentfest

Är för tillfället nere i en personlig svacka. Det kommer gå över, och förhoppningsvis snart.
17 dagar tills jag tar tåget till Åre, 18 dagar tills vi är där! Hör du det Malin? Vi ses om 18 dagar <3

Min dotter fyller 3 år på söndag. 3 år. Min dotter. Förstår ni hur snabbt dessa 3 åren har gått? Det är helt galet, jag kan liksom inte få in i mitt huvud att hon verkligen fyller 3. Förstår ni hur stor mage jag hade för 3 år sedan? ;)

Är nog färdig med alla inköp inför jul och nyår, tror och hoppas det i alla fall.


Studentfesten i tisdags var precis lika rolig som jag hade hoppats, vi förfestade hos klasskompis Sandra, blev en klassfest som var sjukt rolig, sedan vidare till Oléo för Julfesten. Alla var utklädda och vissa var mer påhittiga, andra inte. Jag blev som sagt en ängel, och det var Hanna (frisör) med :)


Vimmelbild tagen av Max för NumeroDuo :)

Fick en hel del roliga sms den natten, har skrattat som en tok både en och två gånger åt allt som hände. Längtar redan till nästa studentfest!

WHAT THE FUCK / paket / studentfest

WHAT THE FUCK vem har kapat min blogg :O



Jag och syrran fick hem varsitt paket förut...


våra KNOKK-klockor :D Galet fina, har haft min hela dagen, love it :)




Laddar för studentfesten, bara precis börjat sminka mig men håret är färdigt och kläderna är på, ANGEL it is! Har ingen gloria dock så fick lösa det med glitterhippiefrilla istället hahaha



MOHAHA

Jag är en hemlig spion som har kapat Emelies blogg.
mohaha, jag är så ond.....

waddap

Waddap med 40 läsare igår?
WHO ARE YOU?

:)

Jakten på lycka

Är i skolan, vi har samhälle och kollar på film, Jakten på lycka. Har sett den förut, galet fin film!
Louise har lånat min kamera och springer runt och fotar en massa, klassen tycker hon är skitjobbig haha..

Madde tog lite bilder förut också



Sjukt löjlig klass - ja - but I sure like it :D

Alla studenter taggar för studentfesten med jultema imorgon, galet vad jag ser fram emot en riktigt härlig fylla med mina härliga vänner :D

Lucia

Ja idag är det ju Lucia och varje år sänder SVT årets lucia. I år var det minsann i från Växjö Domkyrka, verkligen fint och Katedralskolans musikelever var lika duktiga som varje år. Kändes skönt att kunna se det på tv i år istället för att trängas med alla i kyrkan :)


Sveriges Lucia 2009 Ellen-Maria Broman :)

Klicka här för att se sändningen

Skön bild


Madde tog en skön bild i fredags :)

Dagens låt 091213 + nattliga konversationer som resulterar i noll minuter sömn

Eftersom jag sov till halv fyra i eftermiddags så är jag inte trött över huvud taget. Så för andra gången den här veckan, så hoppar jag över att sova och förhoppningsvis kan jag gå och lägga mig tidigt ikväll, och gosa med min fina lilla tjej..

Haft ett långt och mycket trevligt samtal med min vän Appe på facebook och msn. Skön människa som bara den, kan inte sluta le :)

Därför blir det även en nattens låt (räknas till 091213)

Röyksopp ft. Robyn
The girl and the robot
(klicka för spotifylänk)


In love

I'm in love! Hur underbara är inte dessa då?


Jimmy Choo för H&M 599:-

Synd att de är slut i alla storlekar under 39, annars hade jag satt dem på önskelistan!

Made by:


Made by Madde ;)


Made by me :)

Ensamkväll

Ikväll är jag ensam (som vanligt tänkte jag säga hehe).. Ätit bakpotatis (som vanligt även där) och kollar på 6an som visar Scrubs, Simpson, 2½ män.. självklart avsnitt som man sett förut.. Blir plugg ikväll också, svenska c. OTAGG

2 bilder från igår :)



Jag och Madde (:

Dagens låt 091212

Calle Kristiansson
With a little help from my friends



Dålig dag

Dagen har börjat sjukt dåligt, har verkligen en riktigt usel dag idag :( Vaknade inte ordentligt förrän halv fyra nu på eftermiddan, det är helt galet!!

Myskväll med Madde och IDOL

Min klasskompis Madde är här, vi har käkat lite och nu har vi kollat på IDOL, båda hejar på CALLE :D

Så har vi suttit och pratat en massa och designat om hennes blogg och bla bla bla och bla bla bla. Vi myser helt enkelt :)

Bebii <3

Ja tack


Laptop skin köpes här (<-- klicka)


Jag skulle inte bli ledsen om den här låg under granen hos mig i år ;)


Dagens (andra) låt 091211

Lykke Li
Possibility

(klicka för spotifylänk)


Dagens (första) låt 091211

Dagens första låt (klockan är bara ett, det kommer fler låtar idag).

Mando Diao
Gloria

(klicka för spotifylänk)



ENJOY :)

Kan som vanligt inte somna

Så trött att jag i princip avlider, men ändå kan jag inte somna. Dessa jäkla sömnproblem börjar bli sjukt jobbiga nu, vet liksom inte vad jag ska göra?

I brist på John Blund har jag redigerat lite bilder.. Sjukt kul :)


FÖRE (helt oredigerad) Yes jag är vithårig :P Börjar bli dags att färga utväxten dock :)


EFTER

Galet vad mycket skillnad det blir av bara kontrast och mättnad! Bilden är tagen med mobilen i morse, gillar den väldigt mycket :)


FÖRE (helt oredigerad)


EFTER
Här har jag också bara ändrat kontrast och mättnad, den är inte ens beskuren för jag gillar de små ljuspunkterna som reflekterats på spegeln och ljusstaken i bakgrunden :)

Pink Knokk

Beställde precis en klocka som jag vart sugen på ett tag.. Har länge velat ha en rosa klocka, har kikat på denna,  [JetSet] och framför allt [Triwa].. Men nu fick det bli den här, den vart billigast dessutom så det vart ju ingen nackdel precis :)


199:-

Dagens låt 091210

Joshua Radin
Closer

(klicka för spotifylänk)


Soovaa

Idag hade vi redovisning av våra valfria religionsfördjupningar. Alla var verkligen superduktiga, dock drog det ut på tiden rätt rejält. Jag var näst sist, och jag var färdig strax efter klockan fyra (vi slutar i vanliga fall 15.15) och sista var färdig 16.15..
För min del gick det iallafall riktigt bra, missade några saker men så är det ju alltid vid muntliga framföranden. Detta var avgörande för mitt betyg om jag får G eller VG, och Emma (lärare) sa att hon skulle kolla igenom sina anteckningar lite noggrannare men på rak arm kändes det som jag skulle få mitt VG så det känns sjukt bra :D Galet nöjd!

Efter redovisningarna gick jag och Sara en runda på stan, shoppade en del till mig själv (det är faktiskt inte bara julklappsshopping som är tillåtet i december) så nu behöver jag nog inte inhandla något förrän nästa år iallafall. Eller jo, ett par leggings men det är en o-k utgift. Kom hem klockan sju, åt två knäcke med avokado och ägg. La mig i sängen med datorn och chattade lite med mina fina vänner, och nu är jag så trött att fingrarna går av sig själva, jag ser knappt vad jag skriver längre!

Praktik imorgon 10-18, sedan är det fredag kväll = party. Dock har jag ingenting planerat så vi får väl se hur det går? Orkar inte vara hemma och dega för mig själv en fredag till, det funkar liksom inte. Jag behöver vodkalime, jag behöver dansa och träffa en jävla massa bekanta. Det låter som en skön fredag. Dock bangar alla , för de laddar inför studentfesten på tisdag.. som jag köpte min biljett till idag :) Nu ska jag bara ha en jul-outfit också...

Anywho dags för kuddarna att få ett besök.

Bebii (:

Nu är det äntligen dags att sova minsann!

ÄNTLIGEN FÄRDIG med den satans religionsfördjupningen!
Muntlig redovisning imorgon eftermiddag, nu orkar jag inte koncentrera mig mer på den här skiten så nu säger även jag godnatt.

(btw: min klass har startat en gemensam blogg , sjukt kul idé som jag hoppas utnyttjas till fullo dessa sista 6 månaderna :)

Dagens låt 091209

Glömde ju, dagens låt :)

Joshua Radin
Only you

(klicka för spotifylänk)


Lyssna och njut!

Galet nöjd

Nu är jag äntligen nöjd med min blogg! Den här gången har jag gjort designen helt själv och den blev nog ganska exakt som jag vill ha den :) Har även skapat en ny kategori som heter Dagens låt, som kommer att fyllas på varje dag, så är ni sugna på lite musik så får ni väl klicka er dit :)

Pluggar fortfarande på min jävla religion som jag hatar, och lär plugga på det i flera timmar till så blir inte mycket sömn inatt..

Vad tycker ni om nya designen?

Nya favoriter

Blev ingen skola idag, somnade vid nio igår och sov till tio idag :s
Är istället hemma och pluggar religion som vi har redovisning på imorgon. Är det någon som kan något om Jehovas Vittnen så säg till ;)

Hittat två nya favoriter i alla fall, en KANONBRA blogg och en artist (som jag iofs nämnde igår).
Bloggen heter kela.blogg.se och jag älskar verkligen hennes klädstil/smak, verkligen älskar älskar älskar. Skön blogg som baaara den :)

Nya favoritartisten heter Joshua Radin och det var Adrian som tipsade mig om denne skönsjungande man. Fantastiska låtar och jag har gjort en spelningslista på Spotify med honom, där vissa låtar kommer upp till 6 gånger, hehe. Mycket upprepningar men listan är 2 timmar lång och det är nice (Y)

Kollade lite på Vänner förut, var ett tag sedan sist eftersom jag kollade färdigt på alla säsongerna, men nu tog jag en random säsong och skrattade lika mycket som vanligt, älskade Vänner! :)

30 timmar

Ja nu har jag varit vaken i närmare 30 timmar i sträck, nu orkar jag verkligen inte mer. Imorgon blir det skola, sedan hem och promenixa, sen PLUGGA tills jag avlider och dessutom tvätta mina satans lakan som dessutom måste strykas för de blir så jäkla skrynkliga när de är nytvättade. Hård dag imorgon som ni hör, därför tackar jag för mig klockan 20.45.

Nu ropar kuddarna. Allihopa. Ska somna med en ny spelningslista på play på spotify, endast Joshua Radin!

Dagens låt får därför bli I'd rather be with you med Joshua Radin.  (klicka för spotifylänk)
Galet härlig röst, än en gång tack Adrian för musiktipset!

Tagga studentfest!

Fixade faktiskt både svenskan och historian. Inte utan problem, men jag somnade iaf inte och jag fick något gjort på båda lektionerna!

Men nu gott folk; 8 december idag innebär ETT HALVÅR TILLS JAG TAR STUDENTEN! Då jävlar ska vi festa som aldrig förr kan jag lova, och vi börjar tagga med studentfest på tisdag, årets julfest!



Tips på utklädnad?

inte däckat än iaf

Jaa klockan närmar sig 13 och jag har inte somnat än på lektionen iallafall :)
Svenskan gick ... ok. Opponerade på en rapport, var riktigt hård och jävlig, det var riktigt roligt :D

Nu har vi historia och det är svårare att komma igång med. Har liiite svårt att tänka mig in i Carl von Linnés vardag samtidigt som jag ska beskriva en upptäckt han gjorde. Hmm.
Hade ett väldigt luddigt betygsamtal förut också, eftersom vi har historia med elever från massa olika klasser så hade vi betygsnack klassvis (jag var såklart snabb med att utropa att floristerna skulle ha först, när hon frågade). Och det enda vi fick faktiskt fick veta är att alla i klassen har G eller högre betyg.. Väldigt luddigt.

Många som inte är här idag iaf, vi brukar vara 6 tjejer som sitter i grupprummet men idag är det bara jag, Sofie och Anna :)

Sömnlös natt

Klockan är fem över fem och jag har fortfarande inte somnat... Känns lite jobbigt det här men det blir ingen sömn den här natten, får ta igen det imorrn kväll istället.. Blir en lång dag dock, svenska i tre timmar, sen historia i tre timmar (tack och lov har jag Sofie där då så det blir nog en "lugn" lektion) sen hem till Alvesta till vårdcentralen, ta bort stygnen.. SEN hem och plugga och SEN sova. Usch ja , ser inte fram emot imorrn.

Adrian skickade en sjukt bra spotifylista som jag lyssnar igenom nu när jag ändå inte kan sova :)

Plugg plugg plugg och åter plugg

Just den här och nästa vecka är det väldigt mycket plugg. Sjukt jobbigt för det är inga småsaker som ska lämnas in utan allt är stora saker, en sak i religion, en i svenska och en i historia. Historian lägger jag på hyllan tills de andra två sakerna är färdiga, de är viktigare för de kurserna avslutas nu vid jul, historian håller på till juni..
Men nog ska vi hinna med en galen studentfest nästa tisdag! :D

Har haft sjuuukt svårt att komma igång med religionen iaf, koncentrationen tryter bara jag tänker på saken, men nu har iaf min fina Sofie hjälpt mig en massa, så nu börjar det känns o-k igen!

Sååå nu kör vi. Nu fixar vi skiten och lägger den bakom oss sedan!


Fixar jag denna terminen så fixar jag nästa, då har jag ju bara 2 lektioner i veckan, samhälle och historia. Dessutom laddar vi för... LONDON BABY!

we will make it

Sara & Emelie - WE WILL MAKE IT
Nu kommer allt lösa sig. Jag är säker på det. Allt kommer bli så jävla bra :)

Dagens låt är A drop in the ocean med Ron Pope (klicka för spotifylänk).
Tackar Adrian för denna låten :)



Bebi<3

Söndag

Mm söndag och Sara åkte för timmar sedan. Vi låg i sängen halva dagen och sen gick vi upp och... gjorde ingenting, typ. Mamma ringde från Egypten förut också, hon skulle bara se så jag har det bra hemma, hehe :)

Nu har jag vart ute en timme och gått, sjukt härligt väder idag!
Vid nio börjar Alpha Dog på fyran som jag tänkte se, samt plugga lite samtidigt.. Religion i 6 timmar imorrn.. Tummen upp? Njaa.

Dagens låt får bli Someone new med Eskobar (klicka för spotifylänk)


Myskväll med Sara och Alva

Jag, Alva och Anna har varit ute och gått i drygt en timme, sen vart jag och Alva och handlade mat inför kvällen också. Sara kommer hit vid åttatiden så vi ska laga god mat och mysa med nån film, ska bli härligt :)

Så nu gör jag bakpotatis med skagenröra, räkor och avokado. YUM :D

Lyssnar även på Lever min dröm med Lorentz & M.Sakarias (klicka för spotifylänk),
varje gång jag hör den tänker jag på min babe :)

Grym låt!

Dumhetstest

(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(X) du har gått in i en glasdörr
(X) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig - måånga gånger
(X) du har sprungit in i ett träd - lyktstolpe om det räknas?
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(X) du testade precis om du klarade det
(X) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(X) ditt hår är/har varit blont
(X) folk har kallat dig långsam - fast jag tror det var på skämt. alla gånger
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(X) du har nån gång somnat på en lektion - säkert hundra gånger
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(X) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig - ofta... det händer
(X) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal. - fast å andra sidan finns det ingen som är dummare än jag när det kommer till matte
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka - märkt det innan jag gått hemifrån dock
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan - Mobil, plånbok, nycklar, handväskan..
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(X) du har trillat av stolen då den stått helt still - flera gånger
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Summa: 17 - hahah det var jävlarrr precis!

18 eller mindre betyder att du inte är dum.


Angående designen

Just nu är min design åt helvete :(

Sjukt irriterande, men orkar verkligen inte göra något åt saken just nu, så den får se ut såhär ett tag. Vet att det är 1000 fel men skriv gärna kommentar i det här inlägget om det är nåt särskilt ni tänker på!

Nya tatueringen

(inlägget är mest menat till min lilla pappa, som för övrigt fyller år idag så grattis igen paps :)

Här är bild på nya tatueringen. Helt nygjord och tagen med mobilen så kommer upp bild med bättre kvalitet en annan gång, var nöjd med dessa sålänge





GALET NÖJD :D


Tidiga samtal = leende på läpparna

Tidigt i morse, kvart över fem (och av någon konstigt anledning var jag vaken då??!) ringde baby och vi pratade en stund. Han satt i lastbilen på väg till ett ställe som han sa hette Kusbölehelvete. Jag skrattade och trodde inte på honom. En stund efter vi lagt på mmsade han...


hehehe

Mådde bra av att prata med honom i morse iaf, han sätter ett leende på mina läppar :)



Praktik 10-16, det var riiiktigt roligt idag! Blir rätt mycket förändring efter jul, min handledare Emelie har sagt upp sig för ett annat jobb, min sötis Amanda har fått frisörjobb (eller kommer att få) och de är ju där mest så jag har mest jobbat med dem.. men nu blir det den tredje Emelie som tar över ställningarna och det blir nog kanoners det med :)

Hämtade Alva på dagis, hon blev överlycklig när jag kom och jag fick 1000 pussar och "jag ääälskar dig min lilla mammaaa". Helt underbart :) Sen gick vi en långpromenad (har ju tagit tag i mitt liv nu...), riktigt skönt, kom hem för en halvtimme sedan :)

Nu ska jag laga kyckligfilé med potatis och morötter, samt konjaksås med sambal oelek! Tur att såsen redan står färdig i kylen :P

Idolmys med lillan medan mina vänner som står på listan, festar asset av sig på nypremiären av LOFT ikväll. Galet avundsjuk men får ta igen det en annan gång, som sagt, mys med lillan är också finfint!

Nu jävlar!!

Nu jävlar, SKA jag börja träna :)

Gå ner mina jäkla kilon som jag klagar på och MÅ BRA!

Heja på mig?

Sköööön




Sjukt sköööna :)

Det snurrar i min skalle


Happy thoughts

Sitter i soffan och försöker plugga, går inget vidare. Gjorde uppgiften och läste igenom allt en gång till. Insåg då att jag gjort fel så nu måste jag göra om hela skiten. Inte SÅ kul...
Måste sluta med dessa sena kvällar, försover ju mig bara. Imorrn kommer jag dock inte försova mig, har anlitat Elin som extra väckarklocka så hon smsar runt halv sju, och om jag inte är vaken och svarar då så ringer hon så jag kommer upp, känns bra :)

Har svårt att koncentrera mig, tankarna är 100 mil bort...



Blev färdig ändå, så nu springer jag till sängen innan klockan hinner slå tolv :)

Opererad?

Hm, när läkaren var färdig med att ta bort leverfläcken (eller vad det nu är) så började vi prata om mina huvudvärksproblem. Hon kom med lite förslag och sen sa hon att om inte det funkar så får jag komma dit igen och så får de undersöka mig, typ ta blodtryck och sånt. Men så sa hon "men det är ju ingen mening att göra just nu när jag precis opererat på dig". Hon tog bort en fläck, det blödde lite, fyra stygn och det räknas som en operation???

Konstigt tycker jag men skitsamma. Det gjorde ont när hon skulle sy för hon tog precis i utkanten av bedövningen och en gång missade hon helt så jag var inte alls bedövad när hon sydde, men det gick snabbt iaf så det var ju skönt.

Kvartssamtalet gick finfint, hon är så duktig och fin min lilla Alvis :) Sen fick jag skjuts hem och nu ska jag pluuggaa.. Gud vad tråkigt.

Farbror doktor

Somnade inte förrän runt tre inatt, vilket i sin tur gjorde att jag försov mig till klockan halv tio idag = missade lektionen. Blir ingen skola nu på eftermiddagen heller eftersom jag ska till farbror doktorn klockan två och skära bort en leverfläck/ födelsemärke/ whatever det heter. Hoppas det går bra

Sen är det kvartsamtal på dagis om min lilla Alva klockan tre :)


Kan inte somna

Kan verkligen inte somna, är liksom inte trött, trots att jag sov väldigt lite förra natten.

Har så mycket tankar som flyger runt i huvudet, tankar tankar och åter tankar, känns som om de snart flyger förbi framför ögonen istället för att de inte riktigt får plats.

Längtar så fruktansvärt mycket till Åre och till min Malin. Att träffas med ett års mellanrum räcker inte hjärtat!


RSS 2.0