VG & VG

Fick förresten VG på både mitt historiaprov och religionsprov, känns bra :)

Hade betygssnack med Emma idag om Religionen och Samhälle, känns mycket bra och förhoppningsvis går det i de banor jag vill..

Alltså!Fröken Elin och jag har haft en väldigt sentimental kväll, tårar, tårar och åter tårar. Inte blir det  bättre av att vi båda är besatta av Melissas vackra låtar, finns ingen som är så bra på att sätta ord på känslor som hon.

Den här låten får därför bli kvällens låt, dör lite varje gång jag hör den. Helt fantastiskt jäkla underbar.

Melissa Horn - New York


Rysningar :)Så jäääkla bra, rysningar genom hela låten

Trist helg

Den här helgen har varit planerad i över en månad nu. Amanda fyller 19 på måndag så vi skulle ut och festa fredag lördag söndag. Lönehelg och allt så lär vara asmycket folk ute... men vänta; då blir jag megasjuk istället och har inte en chans i världen att gå ut i helgen :( Sjukt trist verkligen, taggat den här helgen i evigheter och så missar jag det!

Elin ska på IDOL ikväll så får väl sitta hemma och kolla efter henne i publiken istället.. Hon hade klädångest igår så vi webcamade och jag hjälpte henne att välja kläder, hehehe. Det var rätt kul faktiskt :) Gick bara igenom typ halva hennes garderob så, haha.

Huvudet och halsen mördar mig men vad ska man göra.. levt på nyponsoppa och piggelin i tre dagar nu, får inte ner nåt annat.

Annars mår jag väldigt bra i sinnet :)


Serriiii


GALET GLAD!

Jag är så himla glad idag! Har köpt biljett till ÅRE så i januari invaderar jag Malin, Becca och Simons lillkollektiv i hela 6 dagar. Känns fantastiskt!


Happy

Fredagsmyyys

Pärlan och jag myser framför IDOL med lite Åre-choklad som heter Tycker om dig ... kan det bli bättre?

Bad och sång

Idag har Alva haft en artist vs. bad-dag.

Hon fick en mikrofon av sin farbror i förra veckan som gått varm här hemma, och sen har hon badat en bra stund med :)


Börjar bli riktigt långhårig nu, trots att det inte var längesen Carolin klippte henne :)

Avundsjuk!

Är så avundsjuk på finaste Elin idag, för hon ska gå och se Melissa Horn spela! Slår vad om att det blir en fantastisk kväll!

Melissa Horn är helt klart storfavoriten i höst och i vinter.. hennes nya album är utan tvekan årets bästa skiva. Helt fantastisk!Nu: städning av rum och lägenhet.. jippi.

Matte B och Emil Magnusson

Jag läser matte b i skolan (eller.. ibland iaf) Det går VÄLDIGT dåligt då varken mamma eller pappa är några mattestjärnor (jag har alltså ingen mattehjärna över huvud taget, fick en applåd av min klass när jag klarade matte a) .

Nu får jag iaf lite hjälp av min fina vän Emil som är duktig på matte och t.o.m tycker det är kul (fråga mig inte varför). Förhoppningsvis lyckas han lära mig något så att jag kan få G på nåt prov..


Lissabonfördraget och Melissa Horn

Sitter i skolan, har Samhällskunskap i 3 timmar... Ska skriva en rapport om valfri EU-fördjupning, jag har valt Lissabonfördraget eftersom jag inte kan nånting om det och verkligen inte fattar vad det är.

Och efter 4 timmars pluggande om detta (räknar med förra veckan) kan jag fortfarande ingenting, fattar ingenting och undrar varför jag valde detta?!

Ny-gamla favoriten Melissa Horn gör iaf livet lite lättare, och fastrAnne!Helt fantastisk

Pardyy

Partyhelg som inte över huvud taget varit som jag tänkt, men ändå en väldigt bra helg! :)
Lorentz och M.Sakarias spelade live på Grace, de var bra!


Jag, Carolin och Amanda i fredags på Grace :)

I need these. For real, I'm not kidding. I NEED THEM


Perfekta till balen!!

RSS 2.0