Halsning fran Tunisien!


Svenska C = facebook

Sitter i skolan och har svenska c i tre timmar. Vi skriver rapport om valfritt ämne, jag skriver om facebook. Det går lite segt, svårt att hitta info!

Lyssnar på massa musik dock (:
Musiktips?

Darin?

Enda låten jag nånsin gillat med Darin - skiiitbra version :D


Vida la vida (Coldplay)

Nu åker vi strax

Nu är det måndag, och imorrn kväll åker jag och Adéle till Vetlanda för att spendera natten innan vi åker vidare till Landvetter och TUNISIEN!

Håller på att packa och det går inte så bra, men det blir nog bra till slut ändå. Har kläder, skor, smink, bikinis, andra saker. Äh det får duga (:

Min fina fröken Carolin är här och kollar på min tv och röker på min balkong. Och rensar hela min dator och lägger in allt jag ska spara på min externa hårddisk som jag fick av pappa i födelsedagspresent, för imorrn ska jag lämna in den i typ två veckor så att jag ÄNTLIGEN får bli av med mitt jäkla virus!!

Men jag säger iaf tack och hej leverpastej, vi hörs om 1½ vecka igen.

Puss mums mina älsklingar. Tell me how much you miss me, jag läser det när jag kommer hem <3

Grymt bra helg :D

Helgen började med praktik på Komma Hem med systrarna Regnander, sedan hem till dem för lite mat, lite smink och ombyte, lite vin och cider, lite Idol. Taxi ner till Lagerlunden, hörde i radion att det var kaos vid Ladies Night haha!

Vidare till Grace med Amanda och Emil, dock försvann Amanda så det var mest jag och Emil. Träffade Lajn som "raggade" på några kvinnor (typ 30 år eller nåt). Så kom en av dem fram till mig;

Hon: Har du en dotter?
Jag: Ja?
Hon: Är du typ 18-19?
Jag: Ja..?
Hon: Hade du en blogg förut?
Jag: Ja men jag la ner den för ett år sedan
Hon: Jag läste den jämt, du heter Emelie väl?

och så blev hon skitglad. Här är alltså en kvinna som jag aldrig träffat förut som vet precis vem jag är. Det var helt sjukt! (:

Hade iaf jätteroligt på Grace och sen sov jag hos Amanda (: Lördag åkte vi till stan och gjorde lite ärenden, sen åkte jag hem, var hemma i 40 minuter, sen åkte jag och syrran in till stan igen och jag bjöd henne på bio (Upp). Den var riktigt bra faktiskt, sjukt rolig :D Ja jag vet att vi är 17 och 19 och går på en barnfilm, men den var.. skitbra.

Efter filmen gick jag till Emelie och förfestade med systrarna Regnander för andra kvällen, sen gick vi till Lagerlunden för andra kvällen och drack massa vodkalime för andra kvällen. Hade jättemysigt! :)


Fredag


Lördag

Ny header och massa krabb

Idag har jag jobbat mitt allra sista pass! Känns ganska konstigt att jag inte ska gå dit mer.. Lite tråkigt för det finns en fin kille där (: Eller det finns flera men jag har en av dem i huvudet. Carolin knows who I'm talking about (:

Efter jobbet blev jag upphämtad av Juane så åkte vi hem till Alvesta och hyrde film. Blev Cadillac Records, riktigt bra film faktiskt!Innan jobbet åt jag lunch på Palladium med Carolin och Amanda, mycket trevligt. Drack ekologisk cola och åt pizza med färska champinjoner och rödlök, riktigt gott (:
Nu har jag suttit med bloggen en stund, skulle byta stilmall och sen blev det bara fult och sen bytte jag tillbaka och sen gick allt åt helvete, men nu ser den väl ganska okej ut hoppas jag?

Puss mums

Näst sista dagen!

Idag jobbade jag mitt näst sista pass på jobbet. Sa upp mig förra veckan så jobbar bara imorgon eftermiddag också, sen är det skolan all in ..

Idag hade vi först miljöarbete där vi planerade vår ekologiska ekonomiska säljserie med jultema, och på eftermiddagen fixade vi butiken inför öppet hus på lördag. Jag har planterat en MASSA idag!

Sen jobb, det gick helt okej, det var väldigt roligt idag :) Jag har utan tvekan världens bästa jobbarkompisar!

Efter jobbet käkade jag och Mickis lite och jag fixade det sista inför resan med avfärd 03.00 21 oktober (om en vecka med andra ord) :D

Matteprov imorgon bitti också. Sen lunch med Amanda. Sen jobba. Sen film med kompis. Sen sova. SEN ÄR DET HELG!
GRATTIS ÄLSKLING TILL LÄGENHETEN! Äntligen blir du nära mig <3

Puss mums

Dagens (många) roliga citat av allas vår fröken Carolin Klasson!"Min magsyra är värsta sur, den typ stöter mig"

"Min magsyra är nog inte bästa vän med mig idag"

"Den är typ som en limpa med mögligt gammalt bröd"

"Jag måste måla mina tånaglar, det är typ dagens i-landsproblem"

"jag känner mig som en påse nötter, eller kanske som en accessoar som någon bara slängt här, i min kasslerkofta från landstinget"

"Jag är så rastlös i min egen kropp. tänk om mitt liv var en film, jag skulle va som Bridget Jones fast smal. jag tror att jag umgås med för lite folk, för du är ju inte folk så när jag kommer hem till folk nästa gång så kanske jag börjar åma mig i deras soffa"

Fast bäst av alla: "Jag säger detta i förtroende och så tar du advantage av det, jag känner mig exposed!"

Efter detta ramlade hon ner från soffan i ett försök till att balansera på soffkanten på ryggen med fötterna vid öronen...

Puss mums

18, 19, 20 och mittbena


(Dagens låt - Be somebody av Kings of Leon)

Allvarligt talat. Vad gör vi egentligen?

Skola 8.15-15.15, buss hem, lite Vänner, lite plugg, lite tv, lite Carolin, lite sova, lite skola, lite buss, lite Vänner, lite plugg, lite tv, lite sova, lite skola, lite jobb, lite umgås, lite sova, lite skola, lite jobb, lite Vänner, lite sova, lite praktik, mycket party, lite mindre pengar, alldeles för lite sömn.

And all over again. Tack och lov för lilla Alva, som ger mig styrka och kärlek och oändlig lycka. Anledningen till att jag numera kämpar i skolan, kämpar mot huvudvärken, kämpar för framtiden.

Humöret går upp och det går ner, flera gånger om dagen, hundra gånger i veckan, tusen gånger i månaden. Men jag kämpar på och jag älskar, jag älskar mina vänner, min vackra dotter, mina underbara föräldrar och de som älskar mig.

Dagens ord: HANG IN THERE


Nykomlingar

Senaste nykomlingarna :D


Pajlettväst H&M


Monsterväskan fram & bak, ASOS

Älskar min nya väska, helt underbar!

Idol 2009

Eftersom min stora kärlek i årets Idol, JON, åkte ut i fredags har jag fått skaffa mig nya favoriter och självklart ett "hatobjekt" Förra året var det Johan Palm som jag avskydde och kärleken var Robin Bengtsson;

detta året tror jag stenhårt på TOVE, och jag hoppas verkligen att hemska fröken Camilla åker ut snarast!

RSS 2.0