Presenten jag väntat på :D

Varit och hämtat ut ett paket på posten..



Denna present är väldigt efterlängtad! Eftersom det är...


Hela vännerboxen :D Alla tio säsonger!

Så om jag blir dålig på att uppdatera här så vet ni varför..

Young miss hits 19!

För idag fyller jag 19 år :D

Det firar vi med TVÅ bra låtar! ;




1. Rock and roll - Eric Hutchinson
2. OK it's alright with me - Eric Hutchinson

Bra dag på dålig vecka

Haft en väldigt dålig vecka, varit allmänt nere och sådär. Men idag hade jag praktik och det var jättekul, tycker så mycket om tjejerna jag jobbar med :D Särskilt Amanda!

Efter att jag hämtat Alva på dagis skrev jag ett sms till Björn, att jag saknar honom. Sen ringde han upp och det enda han sa var "jag har en grej till dig här" och så spelade han och sjöng hela Hallelujah för mig i telefonen. Bjöön underbara Bjöön!



Nya örhängen (:

Igår trodde jag att lilla fröken Alva hade dagisfoto, och till min stora lycka valde hon att ha på sig en klänning. Jag fick t.o.m göra en fläta i luggen på henne (i vanliga fall får jag inte ens kolla på hennes hår).


(morgon = napp i munnen HELA tiden)



I skolan gjorde jag en vegetativ kistdekoration (precis lika tråkigt som det låter). Det är en del av C-kursen som jag inte har gjort färdigt, men nu har jag iaf bara en sak kvar, resten är avklarat :)

Sen gick jag en runda på stan och köpte en ny fin klänning till Alva (då det visade sig att det inte alls var dagisfoto på igår onsdag utan imorrn fredag...) så förhoppningsvis vill hon ha den på sig då (för tro mig, när det gäller hennes kläder bestämmer INTE jag, hon är en väldigt självständig och envis snart-treåring). Sen köpte jag även nya fina örhängen till mig. Dock kan jag ju bara ha i ena örat för i andra örat har jag 8mm uttöjning (:



Sen åkte jag till jobbet och till min stora lycka fick jag sitta på Yves Rocher :D Var ungefär en månad sedan då den kampanjen tog slut och nu har vi fått en ny som vi ska sitta på ett tag. Det gick helt okej, sålde 7 st = 310 kr i fickan!



Torsdag = mattedag men vi har ingen matte idag för.. hm. Har glömt bort varför men tror att HR2an (som jag läser matteB med) är på nån klassresa eller nåt sånt.

Så det blev sovmorgon för mig och tösen, och nu håller jag på att städa igenom mitt rum (välbehövligt!) och lillan sover middag för tillfället. Ikväll blir det IDOLmys i soffan med lilla hjärtat och förhoppningsvis kommer Cattis förbi en runda också om hon inte jobbar :)


Hon ligger alltid så roligt när hon sover :P

Grattis älskling!

Igår (23/9) tog min älskade Elin äntligen sitt efterlängtade körkort!

Fina fröken Lundin har hela tiden hållt hemligt om när hon skulle ha sin uppkörning, så jag har gått och hoppats varje dag i flera veckor att hon ska skicka ett sms med "KÖRKORT!" och igår äntligen fick jag ringa och gratta fröken (:

Igelkott på kyrkogården

I torsdags hade jag min första Foto A-"lektion". Vi gick igenom ungefär 2 st 3-timmarslektioner på 45 minuter haha..
Torbjörn (läraren) öppnade kameran och visade mig vad som faktiskt händer i kameran när man använder olika funktioner och varför allt blir som det blir. Väldigt spännande :D

Sen skulle jag till jobbet, gick över kyrkogården till bussen. Såg då en liten igelkott så självklart halade jag fram kameran ur väskan och slängde mig på marken;

Tagen med stor bländare och kort slutartid

Braaa helg (:

Har haft en toppenhelg, verkligen! Började med utgång med Mickisen, hade skiiitkul hela kvällen på Grace där min älskade lilla Cattis stod i baren. Jag har nu en egen drink (den heter Empa) och är skitgod :D (tack Carolin).

Lördag blev det bio med Amanda (en ny vän, som jobbar där jag har praktik). Vi såg Inglourious Basterds, och nu i efterhand tycker jag nog att den var riktigt bra. Måste se den igen bara för att verkligen kunna bestämma mig för vad jag tycker :P

Jobbade nu ikväll 4 timmar, gick ganska okej, tjänade kasst med pengar, men hade kul :D Har världens bästa jobbarkompisar! Cattis tittade förbi efter att jag hämtat tösen, hon behövde betala sina räkningar :P

Imorgon nalkas dagis och skola, sedan mys hemma lilla hjärtat och jag <3

Promenix och jobb såklart

Ja häromdagen blev det ju en promenix runt Växjösjön med Juane, vi hade vindstilla och strålande sol, trodde för ett ögonblick att sommaren var tillbaka (nu hade jag ju såklart fel). Och självklart hade jag inte kameran med mig :(

Efter rundan runt sjön blev vi rastlösa och fick tråkigt, så vi pimpade Juanes bil:




Idag har jag haft matte i 3 timmar, gick sådär. Sen kom Cattis (Carolin) och åt lunch med mig och snackade lite skit, sedan hade jag möte med min fotolärare. Vi gick igenom 3 timmars lektion på 45 minuter ungefär (jag läser 100 timmar Foto A utanför schemat). Sedan blev det jobb och det var faktiskt kul, satt på Mando och tjänade skiiit men jag sålde bra och det var roligt :D Sedan blir ju jobbet vad man gör det till.. tur att man har sköna jobbkompisar som man kan jävlas med! :D

Studiedag = jobb

Idag hade vi studiedag, grymt skönt att sova ända till.. 8.40 innan jag blev väckt av sms ifrån Carolin. Somnade om efter det och fick sova i 40 minuter innan jag väcktes av sms från Erik. Då gav jag upp och började plugga istället. Blev lite historia och lite matte osv.

Sen åkte jag in till jobbet vid halv tre. Det gick inte särskilt bra, fick sitta på ett helt nytt projekt som ändå är ett bra projekt, men det tar lite tid att komma in i det helt klart . Sålde 2 st på 4½ timmar, låter rätt kasst, och det är det med, men fick 55 kr / order iaf så det är bra med pengar ifall man blir bra på att sälja det:)

Nu sitter jag och kollar på IDOL :)

Hittade en bild på Alva som jag tog i somras:

Hammamet, Tunisien

Den 21 oktober drar jag och Adéle iväg till varmare breddgrader, närmare bestämt Hammamet i Tunisien. Vi kommer bo på Aziza Residence och njuta av värme, sol, bad, mat och goda drinkar!

Hotellet:









Stranden (400 m från hotellet):




CAN'T WAIIIIT!

Skuuela

Sitter i skolan, har Svenska C i tre timmar (: Idag har vi faktiskt ganska roligt måste jag säga! Analyserar bilder och diskuterar reklam. Det är en rätt bra grupp och en helt okej lärare så jag är nöjd (plus att min lilla Anna hoppade in i svenskan idag, tyvärr har Ellen och Martin hoppat av så det är lite plusminus)

Lyssnar lite musik på Spotify, jag är typ sist i Sverige med att skaffa det men jag är sjukt nöjd iaf :D Kojan gjorde en monsterspellista till mig igår, sketabrae.

Efter skolan blir det promenad runt Växjösjön med Juan-Emil, mycket trevligt!



Min dator har fått virus så ska lämna in den på torsdag så de ska blåsa ur hela skiten och sen får jag den tillbaka med ingenting på så måste installera om flera program och sån skit :( Ikväll ska jag spara över allt på mitt usb-minne (har blivit en del trots att jag bara haft datorn i mindre än en månad). Så om jag är dålig på att uppdatera kommande veckan så vet ni varför!

Myshelg :)

Spenderat en lugn (busig) helg med lillan hos min käre far (även kallad Mofis). Mat, sömn, tv och BUS!








HUMOR på hög nivå :D


Jobbar och sliter

Ingenting har hänt sen sist. Eller jo, vi tog skolfoto imorse. Eftersom jag går i trean så får man klä ut sig på skolfotot. Vår klass hade 50-talstema. Mycket lockar, eyeliner och knallrött läppstift. Katalogen är i svartvitt.



Det enda som händer mig denna veckan är skola, jobb och Alvisen. Det sistnämnda är såklart underbart, men skolan och jobbet tar mycket tid, och jag är så otroligt megatrött varje kväll. Igår somnade jag med kläderna på (innan klockan hann slå 21.05) bredvid pluttan i min stora säng. Vilket gjorde att det blev dubbelt så mycket disk för mig idag... Har iaf varit i skolan idag 8.15-15.15, hade floristteknik och jag påbörjade min IG-uppföljning i C-kursen (floristteknik C), en vegetativ bordsdukning i hösttema. Det var precis lika tråkigt som det låter, men nu är en av fyra saker på listan avprickad iaf, och det känns bra. Efter skolan var det vidare till Donken för en marängsviss med två kompisar och sedan vidare till jobbet i 3 timmar! Är totalt utmattad nu!



På fredag har dagis stängt vilket innebär att jag inte ska till praktiken. Eller, jag tar med mig Alva och åker till jobbet (Avant) och hälsar på, sen ner till stan igen och in på praktikplatsen och hälsar på, sedan vidare till min käre far ute i skogen som jag inte träffat sedan jag hade semester vecka 31! Hoppas på en lugn helg med inte alltför dåligt väder.


NU: SOVA

Det pirrar i magen


Det pirrar i magen (:



Jag och Elin sitter och chattar på msn med videosamtal, båda skrattar högt för vi kikar på Roast på Berns samtidigt. Klockrent av Soran!

Detta var dock det enda klipp jag hittade på youtube, inte lika roligt men ändå nåt (:


Trött mamma och unge




Jag och Alva sitter i soffan och kollar på Scrubs.. Ganska nyss kommit hem från skola/dagis. Träffade en gammal kompis på bussen hem, som följde med och hämtade Alva på dagis osv, jättekul :)



I skolan började vi med Samhällskunskap, det var faktiskt ganska kul, vi fick en rolig uppgift och det gick riktigt bra för en gångs skull :) Sen var det Religion och då kollade vi på Bruce den Allsmäktige och sen fick vi några uppgifter som vi har nästa lektion på oss att göra färdigt. Känns helt okej allting :) Riktigt god mat i skolan idag också, jag äter vegetariskt i skolan och idag fick jag rotfruktsfyllda wraps med stark salsa :D




Bild från 05.30 imorse innan jag väckte pärlan <3

Little bit late


Sovit fram till ett.
Börjar jobba klockan fyra. Bussen går 13.55 till Växjö. Nu jävlar är det tvätta håret i racerfart och slänga i sig lite mat som gäller!

Electric worry



Gransholm - VMA IK


Blev fotboll idag, Elins bror Ralle spelade (har kikat på dem ett par gånger förut, de vinner alltid när jag kollar. Tack vare mig alltså. När jag är där så vinner de. Typ som en.. maskot. Eller nåt). I'm not a footballfan men VMAs matcher är alltid roliga :)

Eftersom jag var där så vann de, med 2-5. Duktiga killar :)

Jag rastade även nya kameran lite :

Ralle med de orangea skorna


Första målet


Gransholm hade roliga spelare



Bakis idag så har sovit ett par timmar, och nu youtubar jag och Elin låtar på msn :)


Bang bang galen kväll






Igår var det personalfest med jobbet. Det var den roligaste utgången nånsin, hade skitkul hela kvällen!
Vi började med förfest på kontoret, med lite drinkinggames och musik osv. Sen tog vi taxi till Terrassen som hade sista fredagsöppet för säsongen (sorgligt!) och satte oss vid vårt VIPbord, och det kom in en himla massa sprit.. Blev många skratt, goda shots, lite dans. Och en del serious talking. Och världens finaste kille var med.

Vaknade upp fortfarande lite full, haha, mötte Emelie och käkade på Donken, sen gick vi till hennes kompis och tog det lugnt ett tag (och då övergick fylla i bakfylla) och sen åkte jag och Elin hem till Alvesta :)

New shoes




Allt går utmärkt på praktiken, känns verkligen som att jag kommit helt rätt!
Idag fick vi en stor leverans från Jabadabado som är barnprylar, så jag har känt mig som en leksaksfabrik ungefär. Skruvat ihop leksakslådor och gunghästar osv, samt packat upp och prismärkt leksaker precis hela dagen. Men det har varit jätteroligt verkligen, många skratt :)

"Vår" butik ligger vägg i vägg (det är ju en galleria) med Skivlagret (musikbutik). De spelar jämt musik så vi har aldrig nån musik på. Idag däremot var det väldigt seg musik, så jag gick dit och frågade snällt om de kunde spela Kings of Leon istället för den blues de spelade, haha. Och han var snäll nog att göra det :)





Häromdagen köpte jag nya skor, brukar inte gilla sådan stil på skor annars, tycker de ser klumpiga ut, men dessa föll jag pladask för. De är grymt sköna och kan gå i dem på praktiken hela dagen utan att få ont i fötter eller rygg :)



Monki 500:-

Jag gillar min kamera :D


RSS 2.0