Projektarbete

Lever och bor framför Microsoft Word. Projektarbetet ska vara inlämnat på fredag. Om jag får så mycket som godkänt ska jag hoppa och dansa på bord och stolar!

It was nice knowing you guys, love you all (blinksmiley)



Om jag får godkänt på projektarbetet så får alla som läser min blogg, skriva PUSS i kommentarsfältet!



Nu är min klocka 02.43, vilket betyder att jag jobbat med projektarbetet 12 timmar idag. Om jag är slut i ögon, huvudet och fingrarna? Ja, du gissade helt rätt.

Ny studentklänning... igen

Okej. Jag erkänner. Jag har ett beroende. Har nu investerat i min tredje studentklänning. Fast egentligen inte... den första har inte kommit (skulle komma i slutet av april men inte fått någon avi ännu iaf) och när den kommer ska jag skicka tillbaka den på en gång, för den är... värdelös. Den andra (den mintgröna/svarta från asos.com (ett par inlägg ner)) har jag inte hämtat ut ännu, men tänkte göra det imorgon (den får bli partyklänning på Valborg och heta sommarkvällar på Terrassen). Och idag sprang jag av misstag på den perfekta studentklänningen.


Den ser faktiskt rätt värdelös ut på bilden, men den är iaf ifrån Gina Tricot (349:-). Den är vit med blommönster i ljus silver, och den sitter som en smäck på. (Som en smäck? Vad kommer det uttrycket ifrån? Vad är en smäck?). Upptill är det typ axelvaddar snarare än ärmar men den är verkligen så otroligt fin på, lagom lång också! Så, nu ska jag inte köpa fler studentklänningar... tror dessutom att skorna till blir ett par gamla låga tan/bruna kilklackar från Skopunkten, de är redan ingådda ;) (men hallå? Ingådda? Gådda? Är det ett ord? Ingickna? Ingådda?)

Dagens låt 100425

Har i evigheters evighet haft samma ringsignal som jag älskar, som är så EMELIE och som ingen annan har. Nu är jag tyvärr inte ensam om den längre och kände mig därför tvungen att byta (och hoppas att inte denna också blir "stulen" hehe). Ville ju självklart fortfarande ha en låt som ingen annan i min närmsta omvärld har, så fick bli den klassiska Mean Girls-låten som alla känner igen! Klippte till den lite så den börjar med första raden istället för bara instrument, blev riktigt bra :D

Så därför är dagens låt:
One way or Another
Blondie
(klicka för spotify)


Det blir nog bra ändå

Mamma ringde och gav mig lite sköna nyheter, helgen blir nog rätt jävla bra ändå :D

Fick även (äntligen) avin (eller... en påminnelse trots att jag inte fick någon första avi) om skorna så dit ska jag och Alva springa nu, mätta i magen av pannkakslunch!

Dagens låt 100422

Underbar underbar låt (ja jag vet att det står underbar två gånger, vill liksom bara verkligen få fram att den är.. underbar).

Dansa på min grav
Bo Kaspers Orkester
(klicka för spotify)


snabb update

Uppdatering av dagarna jag inte bloggat: hade en galet bra vecka förra veckan, festligheter onsdag torsdag fredag, mys lördag osv. Mina skor från Nelly har tagit dubbelt så lång tid på sig jämfört med vad Nellys leveranser brukar ta, så idag vart jag förbannad och tog kontakt med kundtjänst för att få veta att mitt paket minsann anlänt men jag har inte fått någon avi = hämtar dem first thing tomorrow!

Hoppas de sitter som en smäck för då ska här minsann övas dagarna i ända, varje dag fram till balen. Sounds good right? Kanske får lite snygga vader på köpet. Ja tack.

Min studentklänning som jag beställde från asos.com anländer förhoppningsvis i början av nästa vecka (har ju blivit en del förseningar tack vare Eyjafjallajökull (stavning?) och all dess aska) men som sagt, förhoppningsvis kommer den väldigt snart :)

Ni vill kanske veta vilka skor och vilken klänning det blev? Mahaha. Ja okej då


Den mintgröna klänningen och...


... dessa snygga skorna

Hoppas bara allt passar nu, annars blir jag sjukt besviken!



Har i övrigt haft en väldigt dålig vecka. Jag har varit low och Alva har haft problem med magen, så hon har bara vart på dagis i måndags. Imorgon ska vi till BVC för att kolla upp så ingenting är väldigt fel, om hon behöver nån medicin eller liknande :)

Helgen ser jag för ovanlighetens skull verkligen inte fram emot (förutom att jag får mysa ännu mer med gosan). Nästa helg dock, valborg - gonna be awesome!

Skärp dig för h-e

Nu får du väl ändå sluta. Detta är ju bara pinsamt och patetiskt, för dig alltså. LÄGG NER! SKÄRP DIG!

I'm not gonna take this anymore. I'm cutting you out of my life.

Twitter

JAG TWITTRAR HÄR :D

Onsdagsöl

Igår var det onsdagsöl (förutom att ölet var rosé) i stan hos Oskar. Väldigt trevligt och många roliga människor! Carolin har sjukt bra umgänge haha :) Efter ett par timmar ovanför Donken drog vi vidare till Deluxe där jag aldrig vart förut. Kommer inte gå dit igen heller, för det var verkligen.. för alternativt och lamt för min del. Det roligaste på Deluxe var de personer som flockades och ville fotas med Henrik Schyffert, Johan Rheborg och de andra komikerna som var där (de hade haft nån komedigrej på Konserthuset tror jag). Alla fejkskratt "ha-ha-haa det var kul!" .. nejtack. Var inte där i ens 20 minuter innan vi fick skjuts hem.

Nu är det klarblå himmel och strålande sol så jag tar med mig frukosten, boken och solglasögonen och sätter mig i bikini på balkongen!

Studentfest ikväll, FESTIVALtema. Hmm. Blivit medtvingad på detta. Börjar dock tagga till lite nu, äntligen.. Hoppas på en skön kväll i sommarvädret!


MER HJÄLP!

Jag behöver mer hjälp. Hittat några superfina klänningar på asos.com, alla funkar som studentklänningar och är rimliga i priset (alla under 600 innan frakt). HJÄLP MIG, vilken/vilka är finast??


1


2 (man ser bättre på den sista bilden hur den ser ut)


3


4 Den här är ljusrosa


5 den här är superfin i båda färgerna, mint och nude

Hjäääälp miiiiiiiig, börjar bli ont om tid!

Studeeentkrångel

Idag var jag på stan en kortis efter skolan, hittade studentklänningen jag beställt så bestämde mig för att prova den. Blev tyvärr väldigt missnöjd, den är inte i närheten lika fin som på bilden, har därför bestämt mig för att avbeställa den (om det går) annars skicka tillbaka den när den kommer. Letandet fortsätter alltså!

Skorletandet går vidare och har två alternativ som det ser ut just nu.
HJÄLP MIG (faster och kusin!):


Sko 1, klack 13 cm


Sko 2, klack 12 cm

Båda skorna är alltså svarta, och båda kostar 399:- på Nelly.com. Förmodligen kommer de användas på studenten men först på balen till en svart klänning.

Efterlängtat och underbart

Spenderat flera timmar i solen på balkongen! Satt först en timme med boken jag fått låna av pappa (den är för övrigt helt sjuk och väldigt rolig), gick in för ett glas vatten och såg att jag redan hunnit få en liten bränna mot linnet. Bytte till bikini och gick ut och satte mig, spenderade flera timmar med solglasögonen på och boken i handen.


Efterlängtat och underbart!
(man ser t.o.m färgen jag fick efter en timme med linnet på...)

Home spa

Haft en psykiskt påfrestande kväll som resulterat i hyffsat givande diskussioner med Moran och Faran. Så nu lyssnar jag på lite mysmusik och har hemmaspa (sitter på golvet i badrummet och skriver detta, datorn på toalocket haha). Scrub, facemask, brun-utan-sol och nagelfixning. Finally. Känns skönt att få koncentrera sig på endast sig själv och varva ner efter en... eh... extremt lugn helg. Haha! :)


Lifechanging

Ibland tar livet oväntade vändningar, ibland blir man chockad och ibland kan man förstå. Vissa saker minns man för alltid, vissa saker finns med en in i all framtid, for always and forever and then a little bit more.

Carolin you know where to find me när du vill röka på min balkong, trängas i sängen med mig och Alva, ha sällskap till dina stammisbesök på you-know-where, prata om vad du vill, inte prata, dricka dig stupfull. Älskar dig baby <3


Studentstudentstudent

Ser att Carolin vart här inne och öppet klagat på min dåliga uppdatering.. skönt att någon tar saken i egna händer hehe.

Studenten närmar sig med stormsteg, 9 veckor kvar nu. En stor sorg i studenten är att jag och Carolin tar på samma dag, och kommer därför inte kunna fira varandra eftersom det är olika skolor och vi har våra mottagningar på olika ställen. Tur är att vi ska dansa och sjunga hela natten lång på Grace sen på kvällen iaf :)

Idag fick jag mina studentkläder (student 2010 och mitt namn på), studentklänningen anländer i slutet av månaden, skor är eventuellt på G, har hittat ett par jag gillar och tror kan va sköna att ha hela dagen, kvällen och natten :)


Min utväxt ser enorm ut men jag är hyffsat nyfärgad, det är bara någon konstig skugga som kom när jag tog med självutlösaren :/


Studentskor? Sjukt snygga är de iaf och passar nog fint till klänningen.. får se om det blir en beställning, de ligger på ungefär 400 så det är inte värsta rånet iaf! :)

sneaky

Ja, pågrund av Emelies kassa update här så får jag väl slänga in ett inlägg!

I och för sig så har hon väl lite anledningar för att vara så dålig på att uppdatera här, först och främst så har hon ju vårt lilla underbarn denna vecka (som för övrigt är världens sötaste när hon sover, och annars också såklart) samt att det verkar vara glapp i hennes dator, där man sätter i laddaren om jag förstod rätt?

Idag lyser solen galet mycket & det är världsfint ute, och jag... ja jag ligger inne i förkyldning, som vanligt.

Nästa vecka ska jag & Emeliten börja träna ihop, yeupp bitches! You heard us! Beach 2010 börjar närma sig och jag är mer oförberedd än vanligt.. Tur att jag har Emelie som kommer (bokstavligt talat) tvinga, slita & dra mig till gymmet så fort mitt träningskort anländer.



Peace!
/Cattis

RSS 2.0