Smile

haha jag är så himla glad. vill bara le, hela tiden. det kan bli en bra vecka det här.

LE!

Göteborg

I helgen var vi i Göteborg, jag mamma Stellan syrran och lilla tjejen Alva. Bodde på Gothia Hotel (big love), åkte hiss 100 gånger, var på Liseberg där Alva hade jättekul och åkte jättemycket (hon är annars världens fegaste tjej som knappt vågar åka rutchkanan på lekparken själv..).


Alvas första karusell hennes första gång på Liseberg


Göteborg behandlade oss väl, inget regn och storvinst på Liseberg


Tröttetjejen på Heaven 23

Back in buisness bitches.

Och så är jag här igen, Emelie har skrivit alldeles för tråkiga saker på senaste. Sååå, jag styr upp det hela tänkte jag. Sen om detta blir jättetrist & fantasilöst skyller vi på Emelie.

Idag är det fredag och vi sitter hemma. På varsin sida av Alvesta dessutom. Tråkig info, faktiskt. Men true story. Idag var jag på systemet (för att jag får) och då kom jag och tänka på min kära Emeliten (som inte får), tyckte hon behövde piggas upp lite så jag köpte en flaska rosé till fröken. Den var uppskattade när jag svängde förbi med den, fast jag tror hon uppskattade mig mer, även där; true story.

Emelie har sitt lilla troll denna veckan, med betoning på troll, faktiskt. Idag när jag kom så låg hon och "vilade" (läs; sov som en sten) i soffan & det såg ut som ett litet trollhuvud som stack fram bakom mamma Emelie, hennes egna arm, hand osv.. Men, världens sötaste troll, helt klart. Love.

Förövrigt så kan jag ju delge er något annat lite småkomiskt (inte för jag skrivit något komiskt här än, men ändå), jo det är som så att min mamma är på semester i Turkiet. Med sig packade hon, förutom kläder och sånt, en väckarklocka och en disktrasa. Jag tror inte hon är riktigt frisk. Semester var det ju liksom? Well well..

Nästa vecka har jag & Emeliten datenight, på riktigt faktiskt. Det blir middag & bio som min kära står för, fick det nämligen i tjugoårs present :) Emelie får återkomma med hur maten och filmen var när detta ägt rum.
I helgen åker häxan till Liseberg & sånt mysigt. Hoppas hon vinner chips till mig, det vore guld. Jag ska ju till Grekland om 1,5 vecka så jag behöver ju äta upp mig lite. Smal på stranden är såååå last year.




Yours Truly
Carolin Cattis Fyffi Karlsson Klasson

re:stacks

Fantastisk

-

Jag tänker för mycket.

Craving sleep

Jag är så trött. Så himla trött. Jag är inte till för att gå upp tidigt. Klockan är sex och jag önskar att jag fick sova nu, men tydligen måste man tvätta och sånt, och äta mat? Jag orkar inte, jag vill bara sova.

Min väns filosofi

Allting pekar åt mitt håll, jag behöver bara flytta på mig ibland.

Tack Bex.

Jag längtar till december


Är jag löjlig nu?

Okej grannen ovanför oss har spelat HÖG musik HELA kvällen, vid niotiden tänkte jag "helt okej, de ska säkert ut vid elva-tolv-tiden" som alla andra gör.. men nejdå, musiken är typ högre NU än på hela kvällen, och då är klockan över två! Hade man gått ut hade nattklubben stängt nu! (Iaf här i Växjö).

Om de inte stängt av om en halvtimme blir jag tjurig granne och går upp och säger till dem to shut the fucking music off.

Dags att fota

Har duschat, plattat håret, sminkat mig, klätt på mig vettiga kläder... det känns konstigt. Ovant. Hela veckan har jag bott i mina XL-mjukisbrallor och ett gammal gulnat linne. Nu ser jag nästan... normal ut. Ovant.

Anledningen är att Adéle kommer hit efter jobbet, vi ska hem till Alvas andra familj och fota ungarna (min kamera är ju sönder och Adéle är en mycket bättre fotograf). Solen strålar så vi ska ta ut dem någonstans, blir lite mysigare bilder utomhus i solen :)


Ser iaf inte sjuk ut längre :)

Hmm

Hela den här veckan har varit så extreemt tråkig, jag har knappt träffat någon, knappt pratat med någon, knappt gjort något. Jag har varit såå fruktansvärt uttråkad och verkligen längtat tillbaka till jobbet.

Tills idag. Sista dagen hemma (plus lördag söndag då) och nu känns det plötsligt jättejobbigt att jag inte får vara hemma mer.. det är ju egentligen jätteskönt att sova bort halva dagen och spendera resten i soffan med en bra serie. Inte så socialt men väldigt kravlöst.

Uhhh kommer vara trött på jobbet efter 10 minuter på måndag och längta tillbaka till den här veckan..

Bootsen

Fått hem bootsen idag, de jag beställde i.. juni tror jag det var? De är iaf jättefina och passar perfekt :)


Annars har jag fått tips om en serie av Karro (Alvas faster), som jag spenderat de senaste dagarna med, The secret life of the american teenager-maraton, så att säga. Riktigt bra serie, är på säsong 2 nu :)

Börjar dock bli väldigt uttråkad av att knappt prata med någon eller träffa någon.. Carolin var här en kort runda igår så lite sällskap fick jag, annars har jag bara pratat med mamma vid middagsbordet.. :/

Bild från Hooks Herrgård


Jag och min fina (numera 20åriga) fru Carolin på Lars Winnerbäck

Mitt nya lilla projekt


Sjukskriven

Som jag skrev för några inlägg sedan har jag varit sjuk och idag var jag till vårdcentralen! Jag fick kolla öron, hals och lungor, och det visade sig vara värre än jag trodde..

Jag har öroninflammation på vänster öra samt början på inflammation på höger öra, ingen halsfluss men typ sår och rodnader på stämbanden (därför jag varit så fruktansvärt hes!). Även fått hostattacker senaste dagarna som blivit mer tilltagande för var dag. Lungorna var fine, men om jag får feber eller yrsel ska jag dit igen och kolla, för då kan det eventuellt blivit lunginflammation. Jag fick utskrivet Kåvepenin, Cocillan (tror jag det heter) och även en nässpray med kortison mot öroninflammationen.. känns jättekonstigt att ta nässpray när man inte är varken snuvig eller täppt :P

Frågade om jag kunde gå tillbaka till jobbet imorgon och då blev läkarn nästan stött och stirrade på mig och sa "nejnejnejnejnejnejnej! Absolut INTE! Du bör vara hemma resten av veckan och vila rösten, du ska helst inte prata och ta det väldigt lugnt så att infektionen i kroppen kan försvinna". Så hon sjukskrev mig resten av veckan och skickade in läkarintyg till Försäkringskassan och sånt.. Jag som såg fram emot att komma tillbaka till jobbet, få nåt att göra efter varit sjuk förra semesterveckan, men nej nu ska jag ligga hemma helt ensam en hel vecka och inte ens prata med någon!

Jag vet att man ofta tror att man är sjukare än man är, men att komma till läkaren och få veta att man är sjukare än man tror? Helknäppt!!

Bild från Terrassen


Jag, Amanda, Becka, Carolin

Sjuuuk

Utbildningen igår var jätterolig och jag är såå taggad att börja jobba nu, kommer berätta mer om detta lite senare!

Carolins 20årsfest var awesome, vi grillade (jättegott), lekte (jätteroligt, tjejlaget vann med 1 poäng!), drack (jättegott), jag höll mitt tal (jättenervöst men det gick ungefär så bra det kunde gå!), sen åkte vi in till Terrassen och dansade i flera timmar :)


Jag tror dock att jag glömde rösten på Terrassen för den hörs knappt idag, låter förjävligt. Har varit sjuk hela veckan men kände mig pigg i torsdags och fredags så tänkte att det inte var några problem, men nu känner jag mig jättesjuk. Hade lock för örat hela kvällen igår, hörde ingenting, sen när jag kom hem fick jag jätteont i båda öronen och det kändes som öroninflammation. Öronen är något bättre nu men jag ska till vårdcentralen på måndag och kolla hals och öron!


Fruktansvärt trött och sliten

Utbildning

Morning! Nu ska jag iväg på utbildning hela dagen för mitt nya extrajobb.. Ikväll firar vi Carolin som fyllde 20 igår!


(Ja jag stör mig också på den vita kanten, funderar på om det är en repa på kameran?)

Världens mysigaste tjej



Love you forever

Knäpp far.

Om du nånsin tycker jag är knäpp eller konstig på något sätt, så skyller jag allt på min fars gener.


Bästa konserten!!

Konserten igår var den bästa jag nånsin vart på! Melissa var ljuvlig och underbar, och Lasse bjöd på en ännu bättre show än på Öland..

Det blev ju inte sämre av att vi hade ännu bättre platser den här gången än förra, och att jag hade mammas kamera med mig istället för bara mobilkameran!


Melissa Horn









Publiken bakom oss som sträcker sig ända bort till lysena

Publiken filmas




Sista låten var Jag får liksom ingen ordning, min och Carolins låt! <3


Konsertdags!

Nu laddar vi för konsert med Melissa Horn och Lars Winnerbäck, 19.20 går Melissa på scenen!

Innan dess ska vi till Jönköping för Carolin ska tydligen köpa en telefon där..


Frugan och jag på Lasse på Öland 25/7!

Felräknat

Tydligen hade vi räknat fel igår, för vi vann på hela 94 poäng.. "Emelies lag", känns sjukt bra. Bonus - katjing!

Dagens timlön

Dagens timlön ~176:- /timmen. Nöjd telefonförsäljare. På kvällspasset hade vi lagtävling, vi var uppdelade i 4 lag på 3 olika projekt, jag var teamleader i mitt lag och sa direkt att vi skulle vinna. Limiten var 45 poäng, vi slutade på 81 poäng. Laget på andra plats hade runt 47 tror jag. Hur awesome var vi?! Bäst teamleader ;)


Har även ett annat spännande "litet" projekt på gång. Hähää

Skinnhandskar och halsdukar



Dessa vill jag ha!! Skinnhandskar 249:- halsdukar 99:-/st. Lägg dem gärna i brevlådan. Om du lämnar en lapp med ditt namn och adress så lovar jag att skicka ett handgjort poetiskt tackkort.



Grym dag på jobbet

Idag har det gått riktigt bra på jobbet, jobbar bara måndag tisdag onsdag den här veckan för jag har egentligen semester men kände att eftersom min lön är provisionsbaserad behövde jag jobba lite fler timmar för att få ut en lön att leva snålt på den 25e (får lönen samma månad).

Idag har jag iaf haft en timlön på 160 kr/timmen, riktigt bra för att vara telefonförsäljare :)
Hoppas det går lika bra imorgon och onsdag med, då kanske det känns okej att haft 2½ veckors semester "i rad".. :)

Söndag 01/08/10

Okej det här är ju egentligen lite galet. Vadå första augusti? Vadå, 2010? Nähe, året har ju knappt börjat? Låter väl gammal nu men jag hänger verkligen inte med längre. Dagarna går för snabbt. Det är iofs bra för jag har alltid nya saker att längta till, men herregud nästa månad är det september och då fyller jag 20. VA, JAG, 20?! Herregud fyllde ju nyss 16, fick nyss Alva, fyllde nyss 18, tog nyss studenten, nu fyller jag 20? Hänger. verkligen. inte. med. längre. Och Alva fyller 4 i december. Helknäppt. Förstår ingenting.

Har haft en konstig men bra dag idag. Hängt på frugans jobb i 5 timmar. Nej jag skojar inte. Hon jobbar på en bensinmack, och där har jag suttit på en stol i 5 timmar.

Det enda jag egentligen hade att säga idag är att Carolin är det finaste jag vet. Hon och Alva. De är min familj. Carolin Carolin Carolin. Du är den bästa i världen. Älskar dig mer för varje dag som går.

RSS 2.0