Studentbal!

Imorgon är det måndagen den 31 maj, och dags för John Bauers studentbal! Min baldejt är ingen mindre än min fina fru Carolin Klasson, vi kommer nog få jätteroligt eftersom vi är bra var för sig men allra bäst ihop.. :D

Båda kommer ha svarta klänningar och svarta ganska låga skor (blir inte de balskorna jag beställde.. kommer aldrig fixa gå i dem på kullerstenarna i stan!), Adéle ska fota oss innan balen i Teaterparken och ja, det blir nog rätt bra :)

Tog en 20minutare i solariet idag också så att jag inte är kritvit till den svarta klänningen.. Målat naglarna har jag också gjort, rödrosa :D

Nu gäller det bara att tagga till lite, vet fortfarande inte hur jag ska ha smink eller hår (tur att frugan går frisör och även får lära sig makeup.. så jag får hår och smink gjort gratis till skillnad från klasskompisar som lägger upp emot 1500:- på det) ;)

Ja ja ses imorgon puss o kram

Önskelista tillägg

Tillägg på önskelistan

2 st påslakanset från H&M Home


Sex and the City 2

Imorgon vankas bio-premiär (för de som inte varit på förhandspremiären ikväll), nämligen Sex and the City 2! Jag, Elin och Josefin ska gå på den första visningen vid 17.45, soooom jag längtat efter denna filmen!

Världens bästa tjej

Så, pubrunda idag. Typ galet. Började förfesten hos Emma vid 15-tiden, gick ner till Sports vid 16.30 och käkade och skrev på varandras tröjor. Sedan vidare till Oléo, där vi dansade i en timme och hade skitkul, sedan till Bishops Arms, sjukt tråkigt, sen till Harrys som var bästa stället på hela kvällen, sen till Grace vid 22 - 01 (där vi mötte upp resten av friskolorna i Växjö kommun). Dock var jag så himla trött, så Carolin kom faktiskt och hämtade mig vid elva ungefär... världens bästa tjej!

Och faster, jag drack ett glas vin och två glas cider så jag kan nog träna på bra imorgon :D

Puss på bästa Carolin, fina Oscar och fulla Hanna <3

1:a på 1

Idag gick jag till gymmet för första gången på typ en månad. Har varit så himla mycket i skolan, har varit sjuk och saknat motivation. Men så, tänkte jag att jag tar en halvtimme på gymmet. Det gick jättebra och jag vart peppad, så det blev en och en halv timme istället. Körde bara kondition och efter passet så plockade jag fram telefonen. Carolin hade smsat.. "Jag har fått mitt träningskort nu! :)" . Så jag ringde upp och berättade att jag redan var där.. så hon kom ner och så körde vi en timme till. Jag har alltså vart på gymmet i 2½ timmar idag. JAG, EMELIE!!!???!!!

Sjukt peppad nu, motivationen är på topp! Nästa gång blir på onsdag :)

Imorgon är det pubrunda 16.30 - 01.00 så det blir många timmars alkoholintagande, det blir nog jobbigt på gymmet på onsdag men det gör inget. Längtar både till imorgon och onsdag! :)

Detox

Detox fram till studenten (undantag: balen) från och med imorgon måndag 24/5. Då menar jag ingen sån där "endast dricka grönt te och vatten i två veckor" utan inget onyttigt förutom alkohol. Saker som försvinner: cocacola, kakor, glass, pannkakor.. chips och sådant är också bannat. Känns bra :D dock har jag en flaska cola kvar, så cola är bannat när flaskan är slut... och godis slutade jag med i mars så det är borträknat sedan länge :)

PS. Carolin jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta vår vänskap trots detta. DS.

En sann småbarnsförälder?

Fredag igår. Jag och Alva gick och la oss 19.00 och somnade innan vi hunnit lägga huvudet på kudden. KLOCKAN SJU EN FREDAGKVÄLL!

Sen ringde Carolin och kompanjonerna vid halv tolv (första gången) och pladdrade på i fyllans kreativitet, sen kunde jag inte somna om och när de ringde tio i tre (andra gången) hade jag fortfarande inte somnat..

Alva sov i alla fall 12 timmar och vaknade klockan sju (jippie, klockan sju en lördagmorgon!) så hon har fått ägg till frukost och kikar nu på Teletubbies (they're ba-ack..) och upprepar allt som händer. Mycket spännande!

Studentpresenter

Det här med att önska sig studentpresenter är ju faktiskt jättesvårt...
För jag vet vad jag vill ha. Men det är ingenting man kan önska sig för ingen jag känner har tillräckligt med pengar (och jag vet att om någon hade det skulle denne självklart vilja lägga alla dessa pengar på mig!)

Önskelista (alla bilder är klickbara):


- En ferrari

- Två körkort (första lär gå åt när jag provkör min nya Ferrari)


- Penthouse

- En ny kropp


- En stilig karl


- En utlandsresa (gärna till Mauritius (bilden) men Thailand ett par veckor duger också)


Ni tycker att jag överdriver? Okej jag får väl dra ner på kraven då..

- En bil
- Körkort (har bokat intensivkurs med kurstart 26 juli!)
- Laptop (med webcam)
- Parfym (Elin känner sig träffad när hon läser detta)
- Sex and the City-boxen
- Pandora-armband / Thomas Sabo-armband
- Presentkort på Make Up Store, H&M

Kommer verkligen inte på mer just nu, men det kommer kanske tillägg på denna lista så småningom. Om någon kommer på nåt som jag möjligtvis undermedvetet önskar mig så hojta till ;) Känner själv att min lista inte ger så mycket valmöjligheter..


Konstig dröm

Jag drömde inatt att jag åt en godisbit. Det känns nu i efterhand som om det var två stycken zoo-apor, men jag har för mig att de i drömmen var vita? hmm. Iaf, jag stoppade in två stycken i munnen samtidigt, vi var hemma i köket, det var jag och mamma. Så kommer jag på mig själv med att jag äter ju för h-e inte godis och spottar rakt ut på golvet.

Sen minns jag inte mer. Hur konstig dröm?

(Jag äter inte godis och har inte gjort på ett par månader nu så det var ju därför jag spottade ut dem) :P

Jaaaa geee miiiig

Åååh jaa det finns en tävling där man kan vinna en stor kartong med massa chips (chipsälskare som jag är) och ett gäng biljetter till Sex and the City 2!




Jag och Elin hade planerat sen första informationen om nya filmen, att vi ska gå och se den på premiärdagen. Så jag har hållt stenkoll SF's hemsida, och blev överlycklig när jag såg att man kunde boka biljetter till förhandspremiären, ringde Elin på en gång.. för att sen inse att de biljetterna kostade 250 kr styck!! Det hade vi ju självklart inte råd med som de fattiga studenter vi är :( Så vi väntade ett par dagar tills biljetterna till den vanliga premiären kom ut, för att se att man måste vara medlem hos SF bio för att ens kunna reservera biljetter (till alla tillställningarna)?! Sjukt konstigt och dålig stil för jag är inte medlem och inte Elin heller, så vi har inte kunnat boka några biljetter :( I-landsproblem men vilka jävla motgångar! :( Tur att man kan trösta sig med chips (ya hearin' me Carolin?)

Men nu är jag i alla fall med och tävlar om några biljetter (och massa chips!!) så förhoppningsvis vinner jag och kan bjuda Eliiiin :D

Sadface

Allt är så himla jobbigt just nu, jag är stressad, sjuk, har ångest och panik. Vänt på dygnet.

Vill bara gråta och slippa det här. Jag orkar inte mer.

Terrassen

Igår blev det spontanutgång med min fina fru till Terrassen. Älskar att hon har VIP :P Det var packat med folk men jag hade kul :D

Vimmelbilderna från studentfesten hade kommit upp nu såg jag med.. jag fastnade på en tillsammans med mina klasskompisar Jenny, Matilda, Julia och Annie :)


Bildbomb från sista studentförfesten!


Nilla, Madde och jag


Två sekunder senare.. Madde råkade stöta till mig så vinet flög :P


Hanna och jag!


Jag, Johanna och Anna :)


18 tjejer i väntan på tåget


Hanna och jag i väntan på tåget


Hanna och jag på tåget :)

Äh jag orkar inte lägga upp fler, här var ett par stycken i alla fall :)

Sista studentfesten!

Hade projektredovisning i matsalen idag. Man fick en liten del av ett bord att visa upp sin produkt och projektrapport, det var alla treor på JB. Trångt och jäkligt men det var ganska kul och jag fick löjligt mycket komplimanger för mitt album!



Ikväll är det allra sista studentfesten. Den är på Grace men vi ska förfesta här hos mig, blir 15-17 tjejer... funderar på om man ska plinga på hos grannarna och förvarna? Så vi inte får massa klagomål menar jag.. hm. haha.

GALET TAGGAD IAF vi kommer få skitkul tror jag minsann!! När den är slut vid två (studentfesten alltså, förfesten slutar runt 22..) så kommer mamma och hämtar mig, Anna, Madde, Nilla och Loan. Loan och Nilla ska sova hos mig och de andra bor i Alvesta så vi tar alla i en smäll.

Imorgon blir det städa och diska :P

GOOOOODKÄNT

PUSS på att jag fick ett solklart godkänt på projektarbetet!

Ångest

ångest

plugget is killing me

migrän

Lugn helg!

Helgen har varit lugn, jag och Alva har varit hos pappa och myst :)

Idag var vi bort hos Vicki med familj och åt lite och hälsade på småhästarna, kollade på lammen och kelade med hundarna.


(dålig kvalitet för jag kopierade bilden från facebook..)

Nu verkar det dock som att jag blivit/ börjar bli sjuk :( Väldigt olägligt nu med sista spurten i skolan osv, imorgon ska vi ha massmedia och jag tror det är jätteroligt men om jag mår imorgon som jag mår nu blir det ingen skola.

J-fest

Blev en liten klassfest igår med bokstavstema J.



Jag klädde ut mig till Jesus... och efter förfesten hemma hos Sandra gick vi ner på Sports och sjöng karaoke, hade skitkul hela kvällen! :)

Idag har jag bara pluggat pluggat pluggat :(



'


Bild från helgen

Kikade på frugans blogg och hittade en bild ifrån helgen :)


Nackdelen med helg

Tro mig, det finns även nackdelar med helg.. man vänder på dygnet. Eller rättare sagt, jag vänder på dygnet. Så, igår kunde jag helt enkelt inte somna (trots ögon som svider) så nu är klockan inte ens sex men jag har hunnit med sista avsnittet VD (nästa kommer ut den 6e), kolla på soluppgången, äta två mackor med ost och gurka, sminka mig, klä på mig.. ready for school och bussen går om 1 timme och 45 minuter. Det här suger ju :(

Kanonhelg

Aaahh vilken kanonhelg jag haft! I fredags förade vi hos Sara och jag hjälpte henne plugga (ja ni läste rätt - jag hjälpte min vän att plugga.. på projektarbetet!) och drack vin osv. Sen drog vi till älskade Terrassen (jag bodde där förra sommarn) och tack vare fröken Sara så gick vi in som VIP (låter lame att säga så, läs: stod på listan och gick förbi kön) och gick upp och dansade asset av oss.

Kom hem mitt i natten och kollade lite Vampire Diares (som härefter kommer nämnas som VD) innan jag somnade skönt och vaknade först vid tre på eftermiddagen.. för att duscha och dra på mig lite frescha kläder och åka in till stan igen, denna gången till Adéle och vi myste till det med massa tjejsnack, ost, kex och vin, innan vi gick ner till Lagerlunden och tog en drink där. En vääldigt efterlängtad vodkalime som jag inte druckit på evigheter, och den var helt perfekt (jag typ dreglar nu... aahhh vad god den var!!) .

Seeen idag har jag inte gjort särskilt mycket, försökt plugga vilket gått rätt dåligt. Carolin drog med mig till Shejken för en glass och som vanligt skrattade vi så tårarna rann och magmusklerna fick sig en omgång. Love that girl..  hon ska va min baldejt :D

Anywho... detta inlägget var mest för att jag jämt får massa klagomål om att jag uppdaterar för sällan.. såå... det blev lite lame insåg jag nu :/ Skicka en PUSS om ni läst :)

RSS 2.0