Marilyn Monroe

I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go. Things go wrong so that you appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.

iPhone 4!!!

HAR FÅTT MIN IPHONE 4 IDAG!!! 2-6 veckor sa dem, 3 dagar tog det. Sällan man blir såhär glatt överraskad! Imorgon ska jag umgås med Loppan hela dagen som fick hem sin iPhone 4 igår, så vi ska sitta och nörda tillsammans i flera timmar. Cant wait!!

Cover på min låtAlla mina vänner vet att Sex on fire med Kings of Leon är min låt (alla har ju sin låt) och här är den bästa cover jag hört på den.. helt fantastisk, kan inte sluta lyssna på den!

Klantmaja!!

Jag är den klantigaste jag känner, helt klart.

De senaste veckorna har jag bland annat svimmat i en butik och slagit i haka, näsa och ögonbryn. Har fortfarande ont i näsan sedan dess och det är.. 2? veckor sen nu.

Igår tappade jag min telefon på stan nån gång nånstans, så jag och Loppan gick tillbaka till butiker och café och letade och frågade efter den men den fanns ingenstans. Gick till 3butiken och spärrade SIMkortet, fick ett nytt SIMkort med mitt vanliga nummer på, och idag har jag fått ringa till 3s kundtjänst och fixa en tidigare förlägning av abonnemanget samt en ny telefon. Slog till med en Iphone4 :D Den kommer om 2-6 veckor så jag längtarrr :D

RSS 2.0