MinaaaWIIIE de är mina! Glad tjej som kommer gå med varma fötter i vinter oavsett hur kallt det blir :D

hittat mina "drömskor"

När jag var yngre hade min mamma alltid curlingkängor på vintrarna, och jag tyckte de var såååå fula. Har nu insett att det nog inte finns några bättre/varmare vinterkängor så nu har jag hittat exakt dem jag vill ha... ska bara få tag i 999:- för att köpa dem med!! HATAR ATT FRYSA OM FÖTTERNA. Haft samma vinterstövlar sedan åttan, så har använt dem i 6 år och de kostade också 1000:-, hoppas de nya håller minst lika länge :)
första två dagarna

Nu har jag jobbat mina första två dagar på FACE, har gått superbra. Mycket att lära sig med öppningsrutiner, stängningsrutiner, beställningsrutiner etc.etc.etc.. men det är KUUUL, längtar till jobbet!!

Imorgon är det freeedag, jag jobbar 9.30-14.00 och då hämtar min karl mig så ska vi luncha i stan :) LÄNGTAR

FACE Stockholm

JAG HAR FÅTT JOBB! Drömjobb dessutom!! Imorgon 9.30 börjar jag på FACE Stockholm som ligger i Tegnérgallerian i Växjö :) Kom och hälsa på mig!Bon Iver

Om en månad är jag på konsert. Bon Iver. Med Hanna och Julia. Har haft biljetterna i många månader, att vi LÄNGTAR är ett understatement.

H och J åker hem på lördagen, men sent på fredagkvällen (efter konserten) kommer min fina pojkvän upp till mig i Stockholm och så är vi där hela helgen :) Umgås med min älskade lilla släkt/familj och sååå.

LÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAAAAAAR! En månad kvar!

RSS 2.0