Dag 13 - den här veckan

Den här veckan befinner jag mig i Egypten, med pappafamiljen. Sol och bad hela dagarna och middag på kvällarna.

Att ta sig till Egypten visade sig vara svårare än väntat. 07.00 torsdagen den 2e skulle planet lyfta på Sturup i Malmö, så vi körde ner dagen innan, utan problem och bodde på flygplatshotellet över natten. 04.00 ringde klockan och vi checkade in på flygplatsen vid 05.10.

Tydligen var det något fel på vårt plan, så på alla tvrutor stod det new info 09.30. Jaha tänkte vi, så vi fick sitta där och göra ingenting i x antal timmar. 09.30 berättade rösten i högtalarna att planet fortfarande var trasigt och ny info skulle komma 10.30. Vid den här tidpunkten hade flera flyg börjat ställas in pga snöovädret, och snart stängdes hela flygplatsen, inga plan fick varken lyfta eller landa. Typiskt!

10.50 fick vi veta att vi skulle hämta ut våra väskor (detta tog två timmar) och sedan bli bussade till Radisson Blu för att äta lunch, sedan bil bussade till Köpenhamn och Kastrup. Där skulle vi få checka in på nytt (även incheckningen blev ca en kvart försenad) och sedan skulle planet lyfta vid 19.20.

Med vår tur räknade vi inte med något, och det var nog bra för flyget blev försenat till 20.30. Vi blev alltså 12½ timmar försenade! Vid 04.00 på natten (lokal tid) var vi framme, alltså ett helt dygn efter att vi vaknade på flygplatshotellet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0