OTHotur

Vart nere på Hemmakväll och köpte säsong 1 och 2 av One Tree Hill tidigare idag... kom hem och kollade första skivan på säsong ett, sen skulle jag kolla på skiva två... men då har den blivit felmärkt, så istället för avsnitt 5-8 var det avsnitt 16-18, trots att det stod på skivan att det var cd 2.

Ringde ner till Hemmakväll och berättade vad som hänt, så sa han att han hade en box med säsong 1 kvar, så kollade han om det var fel på den skivan också... och det var det såklart, så nu får de beställa hem en ny leverans så att jag kan få rätt skiva. KRÅNGLIGT!!!!

Så nu dröjer det ett par dagar till innan jag kan fortsätta kolla :(

(I-landsproblem)

kvällen den 23:eMitt fina lilla hjärta
att få hit dig krävde mycket smärta
men det var det väldigt värt
för du är det bästa av allt jag håller kärtHämtade hem Alva vid halvsjutiden och bytte om till hennes nya mjukiskläder (lila velour) som hon fick i födelsedagspresent som hon önskade sig. Åt skinkmacka, det är vår tradition att äta första julskinkan kvällen innan julafton, men i år har den varit efterlängtad sen oktober så jag åt hela 5 skivor :P

Sen tog mamma fram julgodis och vi la oss i soffan och myste till Bingolottos uppesittarkväll. Alva somnade på mig (ovanligt nu för tiden, vi har våra natta-rutiner) och låg så i flera timmar. Gudars vad jag älskar den tjejen! Mitt livs kärlek!

Imorgon (idag) är det julafton och det firas på morgonen med mofis och mostis och mommis och mammis. Alltså jag, min pappa, min mamma och min syster :P Och Alvis då, såååklart. Vid tolv åker hon till sin far, mamma åker (om vädret tillåter, tveeek) till sin kille och hans familj i Ronneby, pappa och syster åker hem till sig. Jag åker till min käraste kära Josephine som fyller 20!!! Blir fira jul med hennes familj i Moheda (endast träffat hennes syster och svåger förut) och sen åker vi till hennes lägenhet i Växjö och fortsätter fira hennes födelsedag där :)


Mina presenter till henne, ni får veta vad det är snaaart ^^

GOD JUL!

winter 2010

Hellre en iskall vinter med massa snö
än en halvkall vinter med blask och tö

:)

Älskling 4 år!

Älskade unge!
Alva Elisabet Carvajal Miche de Malleray, 2006-12-20 <3


Shooooes

Jag är verkligen ingen skonörd men ibland trillar man på de där underbara skorna som man bara inte kan släppa tanken på...
Båda från nelly.com, waaaaaaant them!!

Dag 20 - den här månaden

Den här månaden är det december. En av de mest händelsefulla dagarna på året faktiskt.
Pappa fyllde 50 år den 4 december, vilket firades med en vecka i Egypten.
Min kära lilla unge fyller 4 år den 20 december, känns helt ofattbart att det redan gått 4 år...
Min fina tjej Josephine/Loppan fyller 20 år 24 december, detta ska firas stort och hennes presenter berättar jag om senare (sjukt stolt över vad jag åstakommit! Hennes ledtråd hittills: Bingo Rimér)
Den 24 december är det också julafton, så morgon och förmiddag spenderas med familjen innan Alva åker till sin pappa, mamma åker till Ronneby till Stellan och pappa och syrran åker hem till sig.
Den 25 är det party, kanske också den 26. Sedan är det mellandagsrea...
31a är det nyår och förmodligen kommer den spenderas med min älskade Loppan.

Dag 19 - det här ångrar jag

Det finns få saker jag verkligen ångrar, den enda som comes to mind är att jag inte gjorde bättre ifrån mig i gymnasiet. Samtidigt ångrar jag mig inte, jag mådde väldigt väldigt dåligt, särskilt under sista året, och jag kämpade faktiskt så mycket jag bara orkade. Mina betyg var nog sämst av alla som tog studenten från JB 2010, ingen har ens fått se dem. Well jo, Oscar, men ingen annan. Men jag ångrar att jag tillät mig själv må så dåligt, att jag inte gjorde något åt det tidigare.

Samtidigt är jag stolt över mig själv att jag tog studenten, med slutbetyg, bara ett år efter mina högstadiekompisar. Och det var knappast bara jag som gick om ett år, det var många som gjorde det.

Tyvärr lär jag väl få lida pga min betyg nu när jag söker jobb, men hittills har ingen bett att få se dem och förhoppningsvis söker arbetsgivare mer efter personlighet än mina dåliga år i gymnasiet.

Dag 18 - min favoritfödelsedag

Jag har aldrig haft speciella födelsedagar, nu när man kommit upp i åldrar som betyder nåt (16 är stort för då får man övningsköra, 18 är stort för då får man gå ut och "klubba", 20 är stort för då får man handla på systemet), så har jag faktiskt inte firat. Eller jo alltså, firas, men jag har inte haft fest som många andra har. Åhh  jag har haft såå roligt på Carolins fester, men av nån anledning har jag inte haft nån själv.

Men att fylla 18 får jag väl erkänna var det största. Nybliven singel sedan bara ett par månader tillbaka, världen låg för mina fötter, jag var smal (!!), det fanns inga problem i min lilla bubbla. Jag mådde så bra just då, därför var det min favoritfödelsedag. Och jag hade ett par riktigt roliga månader därefter när jag fick gå ut på Grace och Oleo varannan helg när jag inte hade Alva... ^^

När klockan slog 00.00 och den 28e september 2008 var kommen, befann jag mig på en 18årsfest i Osby. Inte min alltså, utan Elin och hennes kompisar hade en gemensam fest i en festlokal och när klockan slagit över till min födelsedag blev det sång och en himla massa grattis. Sedan sov vi hos Elin, jag och Elin i sängen och Adéle på en madrass på golvet, och när vi vaknade så sjöng Elin och Adéle "ja må hon leva ja må hon leva ja må hon host host host" med sina skrovliga dagen efter-röster. Love to you guys <3

Dag 17 - mitt favoritminne

Favoritminne finns det många, men för att inte vara för uppenbar och skriva om när Alva föddes så väljer jag ett minne från i somras.

Det var juli, det var Öland, det var Strand och Lars Winnerbäck. Min första Winnerbäckkonsert och självklart var det med Carolin, enda personen i min umgängeskrets som förstår min kärlek till Lasse och som känner likadant.

Konserten var helt fantastisk, så fantastisk att vi faktiskt bokade biljetter till en ny konsert bara dryga veckan senare! Vi hade helt fantastiska platser, vi lyckades smuggla in alkohol trots kroppsvisitering, vi lyckades smuggla ut öl från öldrickarstället, allt var bara bra helt enkelt.

Musiken var... kärlek.


Dag 16 - min första kyss

Tänkte börja med att skriva "min första kyss var inte särskilt romantisk", tills jag insåg att det var nog ingens...

Jag gick i sexan och 7orna från Hjortsberga hade precis börjat också. Där gick Henke, han var väl ball i början antagligen. Vi blev ihop på en fredag, kysstes på lördagen och sedan gjorde jag slut med honom på söndagen. Jag ville nog bara få det överstökat :p jag minns inte särskilt mycket från första kyssen, ärligt talat. Men det var väl en puss med lite tunga? Jag vet inte, den var uppenbarligen inte särskilt memorable...

Dag 15 - mina drömmar

Oj oj oj, nu börjar det bli svårt här. Alla kommande ämnen är riktiga tankeställare, flera med risk för långa inlägg.

Mina drömmar... Jag har faktiskt inte så många drömmar. Jag har inget drömyrke, ingenting jag drömmer om att bli. Jag drömmer om ett jobb, vilket som helst i princip, helst inom försäljningsbranschen. Jag drömmer om att flytta hemifrån, en egen lägenhet eller dela lägenhet med en vän, och Alvis såklart. Växjö passar mig bra, men helst av allt vill jag bo i Stockholm. Now, that wont work eftersom Alvens pappa inte vill det, så jag blir kvar här i minst 12 år till. Har jag tur så väljer Alva att gå i gymnasium i Stockholm och då kan jag flytta dit år 2022... om jag har tur, alltså. Annars blir det väl efter Alva flyttat hemifrån, typ -25/-26 nånting... länge tills dess!

Jag vill träffa en stilig karl som vill älska mig för alltid, jag vill inte vara "ensam". Men jag vet att allt kommer i sinom tid, so I try not to rush anything. Det vore bara trevligt med lite kärlek..

Jag drömmer om att resa! Med och/eller utan Alva, till Thailand, till London, till New York... det är mina absoluta drömresemål. Och jag s k a besöka dem, någon gång!That's about it :)

Dag 14 - vad hade jag på mig idag?


bikini!

Dag 13 - den här veckan

Den här veckan befinner jag mig i Egypten, med pappafamiljen. Sol och bad hela dagarna och middag på kvällarna.

Att ta sig till Egypten visade sig vara svårare än väntat. 07.00 torsdagen den 2e skulle planet lyfta på Sturup i Malmö, så vi körde ner dagen innan, utan problem och bodde på flygplatshotellet över natten. 04.00 ringde klockan och vi checkade in på flygplatsen vid 05.10.

Tydligen var det något fel på vårt plan, så på alla tvrutor stod det new info 09.30. Jaha tänkte vi, så vi fick sitta där och göra ingenting i x antal timmar. 09.30 berättade rösten i högtalarna att planet fortfarande var trasigt och ny info skulle komma 10.30. Vid den här tidpunkten hade flera flyg börjat ställas in pga snöovädret, och snart stängdes hela flygplatsen, inga plan fick varken lyfta eller landa. Typiskt!

10.50 fick vi veta att vi skulle hämta ut våra väskor (detta tog två timmar) och sedan bli bussade till Radisson Blu för att äta lunch, sedan bil bussade till Köpenhamn och Kastrup. Där skulle vi få checka in på nytt (även incheckningen blev ca en kvart försenad) och sedan skulle planet lyfta vid 19.20.

Med vår tur räknade vi inte med något, och det var nog bra för flyget blev försenat till 20.30. Vi blev alltså 12½ timmar försenade! Vid 04.00 på natten (lokal tid) var vi framme, alltså ett helt dygn efter att vi vaknade på flygplatshotellet.

Dag 12 - i min handväska

Jag är ingen girlygirl så jag går sällan runt med handväska... har allt i fickorna istället :P Men när jag har min handväska med mig nånstans så innehåller den oftast mjukisbrallor och ett linne och min necessär... alltså när jag ska sova över hos nån kompis :P

väskan är dock världens snyggaste, haft den i över ett år och jag får fortfarande komplimanger för den!


Dag 11 - mina syskon

Syskon har jag inte många, bara en syster. Louise Sofie heter hon och föddes den 18 oktober 1992. Då var jag 2 år och 20 dagar gammal. Minns inte mycket från tiden då båda var små men jag kan inte minnas att vi någonsin varit vänner. Alltid alltid ovänner och det är inget som någon av oss förnekar. Vi funkar inte ihop, simple as that.

Numera bor hon hos pappa och jag hos mamma, funkar bäst så...

Folk säger alltid att det kommer bli bättre när vi blir äldre, men så har de också sagt i typ 15 år och ja, vi får väl se helt enkelt.

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Resedag = reseoutfit!

Leggings, linne, en stor oversizetunika i svart med vita ränder från Monki och converse!

RSS 2.0