Stan och Strandbjörket

Egentligen skulle Alva åka till sin pappas hus idag på morgonen för hennes lella (abuela = farmor) har kommit hem från Chile. Dock har de inte ringt så nu omarrangerar vi planerna till ett besök i stan och kika på mobiltelefoner till både mig och mamma.  Enligt mitt abbonemang får jag byta kostnadsfritt efter 18 månader och nu har det gått 16, så tänkte se om jag eventuellt kan förlänge abbonemanget och få byta tidigare.

Telefonerna jag är intresserad av är dessa, så ska in och känna på dem i 3-butiken:

Sony ericsson X10 mini pro

och


Sony ericsson Aino

Mammas telefon är så gammal att man nog inte ens kan få tag på en likadan på blocket, så hon behöver definitivt en ny.

Efter stan bär det av mot Strandbjörket (stoor lekplats) för några timmars lek med lillan och vi har även lovat henne att hon ska få mata änderna som chillar där, så vi tar med lite bröd :) Hoppas på en nöjd ung dam när vi kommer hem!

Laddar upp för nästa konsert

Medan Alva kikar Svanprinsessan (för tredje gången idag..) laddar jag upp för nästa konsert (om exakt en vecka wiieee!!!) med massa Lasse-låtar :) Som alltid har man några favoriter, men utöver dem så har jag typ en ny favorit varje dag.. Det här är dagens favoritlåt


Aldrig riktigt slut

Andra favoriter som alltid håller i sig är


Söndermarken


Jag får liksom ingen ordning (min och Carolins låt!)


Stackars


Ingen soldat


I dina ögon


Varning för ras


Om du lämnade mig nu


Som jag hade dig förut

Svanprinsessan

Igår hade vi storstädning här hemma, och efter det låg jag och Alva och kollade på film i sängen. Köpte två nya filmer till henne när hon skulle till mofa, Bee Movie och Svanprinsessan.

Så igår blev det Bee Movie, och eftersom regnet öööser ner här så blev det filmtajm idag med, denna gången valde hon Svanprinsessan. Älskade den filmen när jag var liten, den är jättebra, haha :D

Melissa Horn & Lars Winnerbäck

Abstinensen kickade in ganska snabbt efter konserten i söndags så ikväll bokar jag och frugan biljetter till konserten den 5e augusti! Då är även Melissa Horn med, och om Lasse är min gud så är Melissa min gudinna.

Jag och Carolin bestämde i våras att vi inte skulle ge varandra någonn studentpresent utan hitta på något tillsammans i sommar istället, så detta blir vår sådan grej :)

Semestervecka

Eftersom dagis har stängt den här veckan också, och det är min vecka med Alva så har jag semester!
Hämtade henne igår efter att vi kom hem från Öland, hos mofa som varit barnvakt. Gick och la oss ganska tidigt för vi skulle upp redan innan halv sju i morse!

Strax efter klockan sju var vi hos Alvas kusin Emilia för jag skulle vara barnvakt i ett par timmar medan resten av familjen var iväg på helt olika håll. Allt gick finfint, Emi och Alva är finaste tjejerna i världen och jag älskar dem så mycket!

Sen kom vi hem och sov middag i tre timmar.. nu sitter vi båda ganska sletna (jag efter en hård helg) och Alva är seg eftersom hon blev väckt så tidigt. Pippi Långstrump står på på TVn!



Lars Winnerbäck, Öland 100725

Sommaren 2010's bästa kväll (hittills..) har utan tvekan varit den 25 juli. Jag blev som sagt bjuden på Lasse, och konserten var heeelt underbar! Så jäkla lycklig stund!

Typiskt mig och Carolin är att vi ska ha det bästa som går att få. Eftersom vi inte tyckte det var tillräckligt bra att stå längst fram vid stängslet för den "vanliga" publiken, så fixade vi vip-band och fick stå framme vid scenen istället, tror vi hamnade på tredje eller fjärde raden vilket är bra mycket bättre än 20 meter bakåt :P

Lasse var, tro det eller ej, ännu mer fantastisk på scen än på skivorna, och jag känner redan beroendet kicka in och jag har helt enkelt inget annat val än att gå på alla kommande turnéer åren som följer!

Tack för bäst kväll, min fina fru Carolin Klasson! (Och Ola, Gustaf, Alex och Emil..)


Vi förade med Rosé på Strand innan konserten


Dessa platser dög alltså inte för oss..


Dessa var mycket bättre! (Ska för övrigt aldrig ta av mig det gula vip-bandet)


Lyckades även smuggla in alkoholen trots kroppsvisitation i entrén!


Helt fantastiskt


Jag fotade med svartvitt för det blev bättre kontraster då :) Här är helt utan zoom så det är ju lätt att se vilka fantastiska platser vi hade!


Sveriges lyckligaste tjejer!


Med Lasse i bakgrunden..


Så himla mycket kärlek!

Fredag lördag söndag

Fredag kväll och jag sitter hemma och skriver ett tal till min fina fru som fyller 20 den 12 augusti och har lite födelsedagsfest den 13e. Talet är dessutom på rim eftersom det är lite vår grej.. Och ja, jag har börjat redan nu, 3 veckor innan. Hittills har det gått väldigt bra, det låter färdigt när man läser det högt men jag vill nog lägga till mer ändå, vi har ju så himla mycket roliga minnenn ihop sedan 2002.

Imorgon är det lördag och då ska jag till Osby för att fira min fina Elin som fyllde 20 den 19e juli.
Söndag åker jag till Öland för att gå på Lars Winnerbäck-konsert (detta bjuder Carolin med mig på!) så biljett och hotell är redan betalt! Sedan får jag själv betala inträde på Strand och mina drinkar (som det för övrigt är halva priset på). Och bensin.

Kommer bli en kanonhelg känner jag!


Och såhär sliten är jag för tillfället..

Vad som är bra med hösten

Det som är bra med hösten är att alla bra serier börjar rulla igång med nya säsonger.. i USA alltså. Den enda serien som är igång nu som är värd att följa (och vilket beroende det blivit..) är Pretty Little Liars som är galet bra!

Vampire Diaries säsong 2: 9 september

Life Unexpected säsong 2
: 14 september

One Tree Hill säsong 8: 14 september

Cougar Town säsong 2: 22 september


September är en fruktansvärt bra månad :D
(min 20årsdag är väl iofs det jag ser mest fram emot..)






YES! Boots!

I augusti/september förra året köpte jag ett par boots på Monki som jag sedan bodde i fram tills gummisulan trillade av och de verkligen verkligen inte gick att använda längre.. sedan dess har jag kikat efter nya men inte hittat några bra, tills nu när H&Ms höstkatalog anlände!

Hittade de perfekta bootsen så det blev ett snabbt köp innan de tar slut, anländer i slutet av augusti så det blir perfekt till hösten :D Cant wait, de är snyggaaa! Har strl 37-38 så tog 38 så jag kan ha tjocka sockor i ifall det skulle behövas :)


Galet

Igår var det onsdag = Terrassen club semester.

Det var jag, Mia, Filip (chef), Dhrupad (ännu mer chef) och några till från jobbet (plus min fru såklart)  som satt ute hos Dhrupad och förfestade med rosé och Baileys-shots.

Sedan drog vi neråt Terrassen och hade galet kul, rosét flödade och musiken var.. nog bra?

Trevliga personer ute och jag var väldigt glad hela kvällen. Gick sedan hem till Mia (tog 1½ timme som annars brukar ta max 15 minuter..) och i morse vaknade vi av att Filip ringde tio minuter efter att vi egentligen skulle börjat jobba. Kom en timme försent till jobbet men han bara skrattade och sa "igår kväll slog jag vad med mig själv om att ni skulle försova er idag, galet vad rätt jag hade". Bästa cheferna på mitt jobb alltså, love them!!

Tyvärr togs inga bilder på hela kvällen (vad jag minns) men det är okej för jag var inte särskilt snygg ändå :P

Det bästa med fotbolls-VM 2010



Det bästa med fotbolls-VM i Sydafrika 2010 är den här låten! :D

Sexparty

Ikväll ska jag på sexparty hos min kompis Mickis, för min kompis Adéle är homepartyförsäljare av sexleksaker (tror jag skrev detta typ igår, det ringer en liiten klocka..).

Så nu har jag tagit en dusch och slängt på lite mascara och ögonbryn (well, fyllt i de knappt befintliga iaf) och pussat hejdå på min lilla tjej (som för övrigt älskar att ta tusen bilder i webcamen)





Det är nåt knäppt med camen så det blir ett ljust sträck längst ner :/


Baby baby

Tro det eller ej men både jag och frugan har fallit pladask för syrrans små råttbebisar, de är hur goa som helst!


Snygg solbränna, jag vet.. Det är för övrigt vinkeln eller nåt som gör att tuttarna ser så extremt olika stora ut :P


Bebisarna somnade i min bh!

Solvila

Blir lite vila från solen idag (dels för att det enligt SMHI ska regna i Alvesta..) och för att jag känner att min lätt brända kropp inte pallar sol just nu.

Så istället ska mamma jag och syster till stan en sväng och kika skor och lite sådant. Alva är hos sin pappa (typ) för hennes farbror Mario kom hem från sin semester i Turkiet, idag! Alva var såå lycklig när han plingade på dörren i morse :) Hon kommer hit senare dock eftersom det faktiskt är min vecka :D


Tur att man inte ser så bränd ut i camen, synd att armarna ser vita ut?!

Underbara semester

Okej. Jag har jobbat i.. en månad. Som i jobbat på riktigt, som i jobbat i vuxenlivet. En månad. Och jag ÄLSKAR semester!! Det finns inget bättre än semester och strålande väder!

Hittills har vi hunnit med grillning i kvällssolen hos Alvas kusin, vara i Svanebro och bada (plus överleva åskvädret som drog förbi), idag har vi varit i Haverdal (Halmstad) och solat och badat (och bränt oss) hela dagen.

Jag är rödbrun (förutom ansiktet som är RÖTT), syster är rosa, mamma ser ut att ha ett par vita trosor på sig, och Alva är.. brun. Inte det minsta bränd, bara brun och fin och perfekt :D

Imorgon är väl planen att cykla/gå till Alvas kusin igen och sola och bada :)

Fredag är inte planerad än förutom kvällen då Alva ska va hemma med momo och jag ska till en kompis på "sexparty". En annan kompis är homepartyförsäljare av erotiska produkter så ja, sexparty för att sätta att lättare namn på det :)

Gästblogg á la Cattis

Idag har jag lipat, Emelie har skrattat, jag har haft ont, Emelie har skrattat, jag har skrikit könsord, Emelie har fått lyssna, jag har vart nervös & Emelie har vart neutral. Jaha, so what tänker ni? Visst att jag är lite av en dramaqueen och sådär men sådär beter jag mig inte i vardagen i vanliga fall, eller ja, ibland kanske.

Men till saken bitches, jag har tatuerat mig idag! En text för min pappa på ryggen, mellan skulderbladen (jag trodde det hette axelbladen och blev utskrattad) Och fyfan i hela helvetet (ursäkta) vad det gjorde ont! Men, det var det värt minsann!

Förövrigt så har jag och min kärring (faktiskt) handlat mat tillsammans och har i riktig "husfruanda" gjort matlådor tills imorgon, kick ass! Vi må vara mer fulla i fan än andra, dricker mer sprit än andra, har mer internt än några andra, men även vi är ansvarfulla emellanåt.




Två bilder som förklarar dagen rätt bra faktiskt.

Peace out fuckers!
/Cattis

Ä l s k a r s o m m a r e n

Efter jobbet idag åkte jag och Adéle en runda till Evedal för att känna på vattnet.. det var så skööönt att vi bara villa kasta oss i med kläder och allt på men insåg att det inte riktigt skulle funka eftersom vi en halvtimme senare skulle befinna oss i Linnéparken för allsång med Molly Sandén m.fl!


Evedal (i jobbkläder, haha)


Allsång med Adéle, hennes kusin Hanna och hennes kompis Helén.


Allsång med tanter och gubbar i Linnéparken :D




Bäst dag

Underbara sommar!

Carolin och jag åkte till Svanebro och solade och badade. När vi kom var det typ avspärrningar och sånt för en pojke hade skurit upp foten på en glasbit, så var det varningslappar överallt om glas på botten..


Frugan i sin nya fina bikini


Jag solade ryggen idag och fick en fin bränna efter trosorna..


Sen fortsatte jag sola på balkongen!

VAB-dag

Vab:ar idag, har varit till vårdcentralen med Alvas prickar (och Alva..). De tror att det eventuellt är vattenkoppor, men är osäkra. Ska avvakta i alla fall, fortsätta smörja in och hålla rent. Inget bad i det soliga vädret mer förrän de är borta!



Dåliga mobilbilder så prickarna syns knappt, men hon har ett par i ansiktet, massa små bakom örat (samt ett stort sår längst upp) och mest på magen.

RSS 2.0